writing-img

debeli rtič - morje

clock-img

25.02.2013, 11:37

clock-img

nusi

pencil-img

1833

Za tiste, ki bolje poznate slo obalo, kakšno je morje na Debelem rtiču? Kakšne presežek verjetno ne, ampak če primerjate s Portorožem, ali je voda bolj umazana ali manj, kaj pa plaža, ali je poleti zelo nabasana? Pa če morda pozna katera hotel Bor, mi bi šli tja s tamalima, ker imajo polni penzion in precej ugodno je, kakšna je hrana?

clock-img

25.02.2013, 12:10

clock-img

petea

pencil-img

5336

v primerjavi s Portorožem je voda malenkost čistejša oz. pribl. enaka, plaže so različne (pesek, betonirana, skale), imaš pa na boljo precej velik bazen

poleti je kar gneča, a je znosna, tako da lahko najdeš dovolj prostora za poležavanje

za otroke se najde kar nekaj zabave, tako na plaži, na različnih igralih kot v igralnici (pozabila sem ime, nekaj v zvezi z veverico) z različnimi igrali, knjigami ...

za zvečer pa je blizu lunapark

clock-img

25.02.2013, 13:22

clock-img

nusi

pencil-img

1833

a potem je za it? Ker lani smo bili na Hr, pa je bilo neznosno. Sicer plaža ok, ampak vse ostalo pa grozno.

clock-img

25.02.2013, 13:33

clock-img

MC09

pencil-img

282

Mi smo bili predlani. Vse je bilo ok, razen neznosne vročine. Nimajo klime in skoraj ni bilo za zdržati, vzamite kak ventilator zraven. Lp

clock-img

25.02.2013, 13:53

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Midve sva bile dol na zdravljenju. Morje oz. bazen ni nič posebnega, lahko bi bilo bolje, lahko tudi slabše user posted image .
V najbolj vročih dneh je res ubitačno v tistih sobah... ampak se da preživeti user posted image .
Kuhajo pa za moje pojme zelo dobro- precej raznoliko, dobro in vedno je vsega polno.

clock-img

25.02.2013, 13:54

clock-img

poli*

pencil-img

2407

MC09- midve sva bile tudi predlani user posted image konec avgusta 14 dni, kdaj pa vi?

clock-img

25.02.2013, 14:13

clock-img

MC09

pencil-img

282

Mi tudi konec avgusta :-D ampak mislim da 5 dni. Pol smo se verjetno videli. :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem