writing-img

delamo na novem članu

clock-img

08.07.2007, 15:09

clock-img

majanagaja

pencil-img

29

ojla vsem skupaj
prvič pišem na tem forumu. in tudi mi delamo na novem članu. Prvič. Sem pripravljala mojega dragega na to skoraj pol leta. In zdaj se končno strinja. jupi. Upam, da bo čez tri tedne že user posted image . Čeprav ne smem upati preveč, kajne.
pozdravček od majanagaja

clock-img

08.07.2007, 15:28

clock-img

Anonimen

Ja upam da vama bo kmalu ratalouser posted image

Sej pravjo da je na morju ugodna klima user posted image

Srečno

clock-img

08.07.2007, 16:10

clock-img

Juno

pencil-img

175

Majanagaja, držim pesti, da vama čimprej uspe.
Uživajta v delanju user posted image  in imejta se rada.

Lp

clock-img

08.07.2007, 17:17

clock-img

Souly

pencil-img

28

lep pozdravček vsem skupaj,...sem tudi nova članica in lahko povem, da mi je forum zelo všeč,....midva z dragim tudi delava na user posted image in upam, da se bo kej hitro pokazalo user posted image ,.....

veliko sreče tudi ostalim nosečkam wanna be,...

clock-img

08.07.2007, 18:07

clock-img

sasy20

pencil-img

645

Držim pesti da čimprej (z mano vred) zagledamo user posted image user posted image

LP Sasy20

clock-img

08.07.2007, 19:05

clock-img

matejka ..

pencil-img

57

ja jest sem tudi med novimi in z lubijm tudi delava na user posted image tko da upam da bomo vse kmalu zagledale user posted image user posted image

clock-img

08.07.2007, 19:18

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Pozdravljene punce.

Jaz sem precej frišna ampak sem vseeno že spoznala,  da so punce tukaj super. Tako, da "ta frišne" jaz vam želim, z mano vred seveda, da čim prej zagledamo user posted image user posted image  in da bomo imeli vedno več user posted image  na forumu.
Punce z user posted image  čim večuser posted image ( pa ne peveč, baje da tudi ni v redu) pol pa noge za 1. uro v luftuser posted image , vsaj tako je meni rekel ginekolog( naj bi pomagalo) pa nas bo polno user posted image !

user posted image  Pozitivne misli baje pomagajo, pa moram sama sebe mal prepričevati, da bo ratalo v prvo. user posted image

Lep pozdravček!

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

08.07.2007, 21:48

clock-img

sazi

pencil-img

5175

pol pa noge za 1. uro v luft , vsaj tako je meni rekel ginekolog

da se samo malo vmešam - sicer se vam imam namen kmalu pridružiti, trenutno bi pa samo zgornji cictat komentirala - sicer verjamem, da ni nezmotljiv, ampak Pušenjak pravi, da držanje "nog v luft" nima nobenega vpliva na uspešnost zanositve

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem