writing-img

delo med nosečnostjo

clock-img

23.05.2005, 11:28

clock-img

simonas

pencil-img

887

A so vam zdravniki odsvetovali kakšno vrsto dela med nosečnostjo? Jaz imam namreč inšpekcijo na obisku in moram zato dosti fotokopirat. A lahko to moji pikici škoduje? Sem pa komaj v 5. tednu.

Simona

clock-img

23.05.2005, 11:31

clock-img

mojcy

pencil-img

15

ojla,Simona. ne razumem te najbolje,misliš ce bi sevanje od kopiranja skodovalo ali kaj?

clock-img

23.05.2005, 11:38

clock-img

ŽELJA

pencil-img

70

OJ!
VRJETNO MISLIŠ, ŠKODOVALO KER MORAŠ VELIKO NEPREMIČNO STATI? SEVANJE? DVOMIM. KAR SE PA TIČE STANJA OB FOTOKOPIRCU PA MISLIM DA JE BOLJ NEPRIJETNO IN UTRUJAJOČE KOT PA ŠKODLJIVO. VZEMI SI PAVZE (ČE LAHKO SEVEDA).

clock-img

23.05.2005, 11:54

clock-img

simonas

pencil-img

887

Mislila sem stanje ob stroju in slab zrak, ki ga stroj povzroča. Sevanje mislim da je minimalno.

Hvala za odgovore!

Simona

clock-img

23.05.2005, 12:18

clock-img

mojcy

pencil-img

15

ja,sej se mi je zdelo....to ni ravno nevarno,je pa zelo utrujajoce,ce le lahko se sprehodi do wcja in naredi kakšno pavzo,ker noge bojo zelo trpele....

clock-img

23.05.2005, 12:39

clock-img

saba

pencil-img

1221

simonas čestitam

zdaj vidim da si nova nosečka :bravo::modri::modri:

clock-img

23.05.2005, 12:59

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

Ti samo pazi, da je prostor kjer je stroj fajn preluftan, vsake toliko pojdi na sprehod (magar do wcja), pa če ti bo slabo pojdi takoj od stroja. Ker tale vonj po kopiranju zna biti moteč. Drugače pa mislim da ne sme biti problem.

clock-img

23.05.2005, 21:01

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Drži se ti in tvoj :duda:. Me pa zanima kaj si mislila tisto za inšpekcijo?

Se mi pa gravža da tak gledajo vsaki nosečnici pod prste. Itak bomo delale menda do 60 leta. pa še v takem stanju nas ****. Pri miru nas bi pustili. Bog da se mala deteta razvijajo v naših telesih.

clock-img

24.05.2005, 07:54

clock-img

simonas

pencil-img

887

Meggi davčno inšpekcijo imam na obisku, pa skupaj spravljam papirje in dokazila, da razume stvari, ki jih počnemo.

Sicer pa v službi še nihče ne ve da sem :nosecka: in še nekaj časa ne bodo vedeli, saj sem komaj v 5. tednu.

Simona

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem