writing-img

dep.z voskom in nosečnost

clock-img

29.08.2007, 09:09

clock-img

mozart

pencil-img

185

pozdravljene,

sem v 5. tednu nosečnostiuser posted image . Zanima me, če je depilacija z vročim voskom lahko škodljiva na začetku nosečnosti.user posted image Zanima me predvsem za brazilsko in bikini predel.

hvala za vaše odgovore in lep pozdrav.

clock-img

29.08.2007, 09:31

clock-img

Ilije

pencil-img

945

kolikor sem sama brala po različnih forumih nobena vrsta depilacije ni škodljiva med nosečnostjo... čeprav piše v zadnji številke mame, da npr. uporaba depilacijskih krem ni zaželjena, ampak je pušenjak na mon-u to trditev že ovrgel.
sama mislim, da depiliranje z voskom ni prav nič škodljivo... boleče že mogoče, škodljivo pač ne.

clock-img

29.08.2007, 09:34

clock-img

amalija

pencil-img

212

Ne, ni škodljiva, zna pa malo bolj boleti - če si kaj bolj občutljiva. Samo zmeni se s kozmetičarko, da naj ti brazilsko dela postopno (= na obeh straneh enako), če te bo slučajno preveč bolelo in bo morala prekinit.

clock-img

29.08.2007, 09:40

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Jaz se redno depiliram z voskom ze 14 let in tudi sedaj med user posted image , vse od nog do bikinija, te user posted image  dlake!! user posted image

clock-img

29.08.2007, 09:53

clock-img

mozart

pencil-img

185

prav res so user posted image . Jaz sem že vsa nervozna, ker imam tako "dolge". Imam občutek, da sem kar za kakšen kg težja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem