writing-img

diploma

clock-img

24.02.2009, 15:52

clock-img

boni25

pencil-img

358

Ojla!
Imate kaksne ideje kaj bi kupila kolegici, ki je diplomirala?Nimam idej kaj bi.Bi pa z drugi kolegico kupile nekaj skupaj.Ne vem kaj se ponavadi kupi, bi pa tko eno malenkost za spomin.

LP

clock-img

24.02.2009, 16:00

clock-img

Lenck

pencil-img

431

Pojma nimam, kaj se sicer kupi, lahko pa ti povem, kaj je zelo razveselilo mene, ko sem diplomirala: domači so mi recimo kupili tisto zadevo, ki peni mleko (pojma nimam, kako se reče temu lončku), ker sem si ga že dolgo želela, ena prijateljica pa mi je kupila hranilnik, da "boš lahko dajala noter od plače, ko sem boš zaposlila"... user posted image Prav fletnadarilca user posted image

clock-img

28.02.2009, 20:03

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

No jaz sem od kolegic dobila večina kakšno bonbonero, rožico,... In po pravici mi je to res veliko pomenilo, ker vem da je bilo od srca. Ni važno, da kupiš kaj velikega samo da je od srca.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

28.02.2009, 20:58

clock-img

orhidcs

pencil-img

47

Mislim da ni potrebno ne vem kaj kupiti ob diplomi vendar kak darilni bon pride prav, šopek njenih najljubših rož, dobro pisalo za v novo službo, dobra čokolada...Že sama  pozornost je dovolj.

Lp.orhid

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem