writing-img

dobra G v okolici velenja ali CE

clock-img

10.06.2010, 13:17

clock-img

Anonimen

z mojo ginekologinjo imam zelo slabe izkušnje, zato bi rada menjala. imela sem že 2 ss, zato bi rada kakšno dobro, ki ima izkušnje s tem. večina G pa sploh ne jemlje novih pacientk. je mogoče katera, ki mi lahko svetuje? za velenje vem, da je dr. Levak dobra, ampak ima polno. drugih pa ne poznam. prosim za nasvete!user posted image

clock-img

10.06.2010, 13:40

clock-img

n€na

pencil-img

2862

V CE je zelo fajna G Peternelj Marinšek Suzana...

clock-img

10.06.2010, 15:53

clock-img

ninikamami

pencil-img

30

Zame daleč najboljša ginekologinja je dr. Korana Leljak Kuštrin, Celje. Menda bo začela delati tudi v Velenju. Super zdravnica, po strokovni in človeški plati. Ne bo ti žal.

ne glej v nebo, da bi videl boga. poglej v otroške oči, tam je.

clock-img

10.06.2010, 20:23

clock-img

astrid1

pencil-img

896

DR. Korana Kuštrin že dela v Velenju. V torek sem se vpisala k njej. Zaenkrat še jemljejo nove pacientke.

clock-img

10.06.2010, 20:40

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

kje pa ima ambulanto?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

11.06.2010, 09:16

clock-img

Anonimen

je dr. Kuštrin  vredu tudi za tiste, ki imajo probleme v nosečnosti?
astrid1- je to v ZD? imaš mogoče telefonsko?

clock-img

11.06.2010, 11:44

clock-img

sončica25

pencil-img

76

uuuuu.....fajn....mene tudi zanima katera G je vredu.....do sedaj sem imela v lj G, se pa moram prestavit ker mi je lj predaleč........za velenje sem izvedela da naj bi bila ena zelo uredu samo nisem dobila podatka tako da sem na istem kot prej.........

clock-img

12.06.2010, 11:20

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Sicer še nisem bila pri njej, poznam pa ženske, ki jo zelo hvalijo (sodelavke v Rimskih Toplicah). Tudi če vtipkaš njeno ime v google, boš videla, da jo zelo hvalijo po raznih forumih.

Tel št. je 03 8995 463. Jaz sem šla tja kar osebno v torek zjutraj ob 7. uri. Razložila sem, da želim menjati ginekologinjo ker sem se preselila v Velenje. Sestra mi vzela kartico in vnesla podatke v računalnik. Naročila mi je, naj čimprej pokličem v ambulanto prejšnje ginekologinje, da jim pošljejo kartoteko.

clock-img

14.06.2010, 20:35

clock-img

tincala

pencil-img

1

Jaz sem danes klicala v zd.dom, in mi je sestra (bila je zelo prijazna), povedala, da naj pridem v začetku avgusta s svojo dokumentacijo in zadnjim brisom in bo naredila zamenjavo za ginekologinjo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem