writing-img

dodajanje tekočine pri visoki vročini

clock-img

16.02.2005, 08:47

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

No danes smo že malo bolje.Vročina ponoči ni presegla 40 stopinj. Me pa zanima, ali ste ve dodajale vašim :duda: kaj tekočine, ob vročini?
Midva sva ji včeraj naredila ene 3 vrste soka, 3 vrste čaja, pa je vse zavrčala. Samo dojila se je, drugega pa ni hotla.
Zaenkrat še nima suhih ustnic, pa vseen:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:se bojim, da ne bi bila dehidrirana.

No čez dan vročina pade(sedaj jo nima)in tudi ne izgleda prizadeta. Sicer je bolj mirna, drugače pa ne čiha in ne smrka.Še vedno ne vem kaj bi lahkko bilo.
No upam da se bo hitro pozdravila.

En :angel: za vaše :duda: da ne zbolijo!

Papa:kuza:

clock-img

16.02.2005, 08:51

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ja in to čim več. dajala sem pa čajček za dojenčke. pri vročini otroci hitro dehidrirajo, ker se med drugim tudi potijo, pa jim je treba mal več tekočine dajat.

clock-img

16.02.2005, 09:21

clock-img

puri

pencil-img

2171

No, sej če jo dojiš, potem že s tem dobi kar nekaj tekočine,.......jaz sem ga isto samo dojila, ko je imel 3 dni vročino, tekočine ni hotel nobene!

lp

clock-img

16.02.2005, 09:33

clock-img

Anonimen

Pupica a si kaj pomislila na ušesa??? Ker se mi zdi tolk podobno kot je bilo pri nas... :zmeden:

Ko je bila Ana tolk stara ni hotela nič slišat o kakšni dodatni tekočini. Samo dojenje, tako da nič ne skrbi glede tega.

clock-img

16.02.2005, 10:17

clock-img

puri

pencil-img

2171

Lahko, pa da bo imela tut šesto bolezen,...naš je imel 3 dni vročino, brez drugih znakov, četrti dan pa so se pojavile pikice!

clock-img

16.02.2005, 10:18

clock-img

malika

pencil-img

3199

Glavno, da se doji, če bi še to zavračala, potem bi bi razlog za paniko, tako ga pa ni .

clock-img

16.02.2005, 10:19

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

se strinjam z maliko. pol ji je najbrž res dovolj tekočine, če se doji takokot praviš.
moja recimo je mleko zavračala, čaja je pa spila skoraj na litre...

clock-img

16.02.2005, 10:33

clock-img

Anonimen

Pupica, če se še dojita potem anj te nič ne skrbi. Pri nas je blo isto, samo dojit se je hotla. Saj kaj drugega pa ne moreš narest, v usta ji ne moreš vlit tekočine. Poskusi jo čim večkrat pristavit.

Čim prej se pozdravite.
V soboto se pa najbrž ne vidimo. :(

clock-img

16.02.2005, 11:01

clock-img

bini

pencil-img

1623

tud meni tole diši na 6. bolezen, ki je sama po sebi precej nedolžna stvar..
ti samo veselo priklapljaj malo in bo kmal zdrava kot mora bit :sloncek::sloncek:

clock-img

16.02.2005, 15:21

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

uf...reva šele zdej je zaspala!To je rekord!Čist je iz ritma:(

Ne, nič noče pit, sem poguljufala in ji dala še milupin čaj, mislim da je šipek za po dopolnjenem 6.mesecu.Zelo okusen.Nič.Doji se pa non-stop, tako da bo to pomoje kar doolj, čeprav ima malo suha usteca:ups::ups:

Zdej čakam da pokličem še enkrat pediatra, ker je popoldne dobila še driskico...hm...:zmeden::zmeden::zmeden:

aja ušesa definitvno niso, kljub temu, da je imela predvčerajšnjim ponoči razliko L in D uho stopinja.Je pogledal ušesa zdravnik že včeraj in rekel, da so lepa(kar naj bi to pomenilo;) )

Lahko bi pa bila 6.bolezen, to bom pa šele pojutrišnjem vedela,če se bodo izpuščajčki izpustili:kuza::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem