cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dopust za sikanje službe

clock-img

24.09.2008, 19:39

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

a to obstaja? sem slišala, da kao vsakemu po zakonu pripada ala 1 dan al neki tazga. pa me zanima,če je to res oz. kje to piše. se opravičujem, le je butasto vprašanje, ampak pač me res zanima, če mogoče kjra ve user posted image

clock-img

24.09.2008, 19:42

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

moj dopust se je imenoval zobar user posted image  a je.bat ga, nisem hotela rizkiratiuser posted image

clock-img

24.09.2008, 19:46

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ja, po ZDR ti pripada ne vem več točno kolk ur tedensko za iskanje nove službe v primeru, ko ti delodajalec da odpoved. Za kar tako, ker bi ti menjala, pa še nisem slišala.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

24.09.2008, 19:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.09.2008, 07:40

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Ne glede na to, ali ti je delodajalec dal odpoved, ali ti poteče pogodba za nedoločen čaš, ali pa če sam daš odpoved, ti pripada 8 ur na mesec za iskanje nove službe. Vsaj tako je bilo še pol leta nazaj.

clock-img

25.09.2008, 07:43

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

o hvala za odgovore. se pravi bom ZDR v roke vzela. meni pogodba za določen čas poteče konec leta.

clock-img

25.09.2008, 08:09

clock-img

aluš

pencil-img

704

JAh, samo če imaš pogodbo za določen čas, po moje to ne velja. Kolikor jez razumem zadevo, to pride v poštev samo v primeru, da si za NDČ zaposlena, pa si recimo tehnološki presežek, dobiš odpoved, odpovedni rok. In v času odpovednega roka imaš pravico do tistih ne vem koliko ur za iskanje službe.

clock-img

25.09.2008, 12:00

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Ne glede na to, ali ti je delodajalec dal odpoved, ali ti poteče pogodba za nedoločen čaš, ali pa če sam daš odpoved, ti pripada 8 ur na mesec za iskanje nove službe. Vsaj tako je bilo še pol leta nazaj.

Ne bo držalo. Beri 95.čl. http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200242&stevilka=2006

Pa pogodba za nedoločen čas ti ne more poteči user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem