cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dormeo

clock-img

11.05.2006, 22:18

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Oj!

Razmišljam da bi za našega user posted image kupila dormeo. A ma katera izkušnje s tem jogijem, kako paše novorojenčkom?

LP

clock-img

11.05.2006, 22:49

clock-img

janja 27

pencil-img

2523

mi ga imamo in smo full zadovoljni tamala in midva....user posted image user posted image

clock-img

12.05.2006, 09:36

clock-img

anjaa

pencil-img

228

za dojenčke za v svojo posteljico se mi ne zdi smiselno kupovat dormeo, ker malih jogijev za posteljice ne potrebuješ npr. 8 let.

clock-img

12.05.2006, 09:42

clock-img

anjaa

pencil-img

228

na tvojem mestu bi ga kupila raje kasneje ko bo otrok spal že v pravi veliki pojstlici v velikosti 90×200 oz. 90×190 user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2006, 12:04

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

jaz bi, če bi še enkrat kupovala jogi, tudi tamali dala dormeo v posteljico (ampak takrat še midva nisva imela dormea pa nisva vedela). Itak bo not spala še kar kako leto ali dve, pa naj spi na dobri vzmetnici. Za naslenjo bebo bova kupila pa dormeo.

clock-img

12.05.2006, 20:37

clock-img

Anonimen

Midva spiva na Dormeo.
Zakaj torej najin otrok ne bi spal na dobrem ležišču?
Če imaš posteljico 140x70, to pomeni, da se recimo da spremenit v maldinsko posteljico (ograjica se da dol), pa otrok lahko spi tam do 3-4 leta.
Če pa kdo misli, da je preveč dat 20 tisoč za dober jogi, ki ga otrok rabi vsak dan celih 4 leta, pol pa ok. Jaz mislim, da je vreden vsakega tolarja.

clock-img

14.05.2006, 15:16

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Se podpišem pod tinko.Naša ga ma, pa mislim, da ga bo mela tud naslednja beba.user posted image

clock-img

14.05.2006, 15:56

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Midva ga greva tudi nabavit naslednji teden! Zase ga imava že, zdaj ga bova pa še user posted image  privoščila. Sploh pa Dormeo jogiji niso dragi. user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

18.05.2006, 18:53

clock-img

Anonimen

Opa bato!!! To pa prvič slišim! No me veseli, da obstajajo tudi zadovoljni kupci!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem