writing-img

dr.veingerl maribor

clock-img

18.11.2005, 08:20

clock-img

Anonimen

halo,
mene pa zanima, če je katera imela dr. veingerla, sem imela pri njem uz, pa nisem želela vedet spola, pa se mi zdi da sta s sestro izdala ali vsaj namignila...ali se je kateri podobno zgodilo?
lepo se imejte.user posted image

p.s.: kaj pa kaj ve pričakujete ( če ste hotele izvedet?)

clock-img

18.11.2005, 08:56

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz sem k njemu narocena na NS, a sele 1.12.user posted image Drugace ga ne poznam...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

18.11.2005, 14:39

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Čao!

Dr.Veingerl je moj izbran ginekolog. Zaenkrat vse pohvale, čeprav je pri vaginalnem pregledu malo grob, ampak to je verjetno v moji glavi, ker mi je zelo mučno ležat na tisti mizi. Moram rečt, da se mi po lani izgubljenem plodu letos dosti bolj trudi, pri njemu sem imela že tudi 7 UZ + NS, vedno mi vse pokazal, kje je kaj, kako srček utripa, dobila tudi vedno slikico čeprav nisem rekla ipd....Je pa res, da je pri njemu zelo težko dobit bolniško, komaj komaj sem si jo izborila prvič, potem drugič pa ni bilo problema in me je kar presenetil, ko je rekel, da me bo dal za 3 tedne počivat.
Ko sem hotela vedet spol mi je rekel, da rajši nič ne reče, ker se ne vidi dobro, na zadnjem UZ me je pa vprašal, če je še vedno želja kaj bomo dobili in sem rekla, da ne in je tako tudi ostalo.

Velik sreče še naprej srečka user posted image !!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

18.11.2005, 14:44

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sem imela z dr. Veingerlom slabe izkušnje na vseh UZ. Pri meni je bilo obratno in ni povedal skoraj nič, tako da sem jaz morala vedno v njega silit, da je sploh kaj razložil. Je pa bilo to pred 5 leti in se je najbrž tudi on kaj spremenil (ali pa jaz)
Ko sem prvič rojevala, pa je bil ravno dežurni-takrat pa je bil korekten in čisto OK.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

19.11.2005, 17:32

clock-img

mojMika

pencil-img

38

Tudi jaz z omenjenim doktorjem nimam ravno dobrih izkušenj. Mene je moja ginekologinja napotila k njemu na UZ, ker bi naj mali imel preveliko glavico, pa mi je tako grozne stvari govoril, da sem potem še nekaj dni jokala, dokler nisem za mnenje vprašala še tretjega ginekologa, ki me je potolažil. Mali pa ni imel nič večje glavice, kot je normalno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem