writing-img

driska že 5 dni.. nasvet

clock-img

13.04.2009, 13:20

clock-img

KRISSY

pencil-img

67

od prejšnje srede imamo drisko, in tudi danes ni nič drugače. Najprej dva dneva je bila kaka tekoča in zelena 3x na dan. Sedaj tri dni je pa kašasta in malo sluzasta ali sluzasta in smrdi kot crknjena riba.. res neprijetno. user posted image Začenja me skrbeti, ker nekak mi je čudno da se stanje ne izboljšuje kljub ukrepom (veliko pitja, lahka hrana, slane palčke, juhice..).
Prejšnji ponedeljek smo imeli cepljenje (star je 13 mesecev), pa sem pomislila da je mogoče to taka reakcija na cepljenje? Ali je možno da je alergija na kaj ne glede na to da je s kožo vse v redu?
Ali je kdaj imela katera podobne težave? Jutri bomo šli po vsej verjetnosti k pediatru.. sem hotela prej tuki kakšen nasvet dobit.. ne vem al kompliciram po nepotrebnem ali je za preverit... pa še mali ni neki razpoložen kot ponavadi user posted image

clock-img

13.04.2009, 13:31

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Koliko pa imaš starega user posted image ?

Najin je imel (pa še vedno ni nehala povsem) drisko, visoko vročino, bruhal je (včeraj ni in danes še ni). Vročino je imel 3-4 dni nato je izginila in pojavile so se mu rdeče pikice - prebolel je 6. bolezen. Nato je začel bruhat, iz nosu mu teče in teče........razlog zobjeuser posted image . Kako dolgo bo še to vse skupaj trajalo nimam pojma, verjetno dokler ne pokukajo vsi ven user posted image .

Na tvojem mestu bi sigurno šla k P, ne bi čakala nič.  

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.04.2009, 13:45

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Najboljše, da res greste čimprej k zdravniku...ta driska nekam dolgo traja. Daj otroku borovničev čaj za pit, pa suhi riž, kakšen prepečenec mu na drobno nalomi. Od juh pa samo kakšna prežganka...ostalih mu jaz ne bi dajala...

Ne vem sicer, če se sme tako majhnemu dajati medicinsko oglje(sem pozabila, od katere starosti dalje, sem jaz mojima nadrobila tableto v čaj). Če ga imaš doma, si preberi navodila.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.04.2009, 13:52

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Linex kapsulo stresi na žličko s čajem in mu daj - bo nehal driskat.

clock-img

13.04.2009, 15:58

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Dej mu za jest kar mu paše nobene diete,razen če bruha. In veliko naj pije. In tako kot ti je predhodnica napisala-linex kapsule. Pri nas je zelo v redu(mislim za zapiranje)-kokice. To poje in že nima več driske.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

13.04.2009, 20:06

clock-img

loncica

pencil-img

797

Mi smo se tudi ravno nehali ubadat z drisko. Pri nas je deloval sok iz suhih borovnic. Nesladkan, malemu je bil dober in v dveh dneh popravil zadevo. Ne Linex, ne dieta ni pomagala, borovničev čaj pa.

clock-img

13.04.2009, 21:32

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Sluzasto blato ni o.k., absolutno stopi do P.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

13.04.2009, 21:36

clock-img

komarka

pencil-img

462

Mi smo tud meli prejšnji teden drisko (star je 18 mesecev) in tudi izpuščaje je dobil.

MI smo šli k njegovi zdravnici, ga ej ful pregeldala..nakoncu se je izkazalo za virus.

clock-img

14.04.2009, 14:22

clock-img

Ella123

pencil-img

35

Driska traja kar dolgo, tudi jaz bi šla definitivno k pediatrinji. Driske so lahko zelo neugoden znak za kakšno bakterijo v črevesju ali kaj podobnega, posledica pa je lahko tudi dehidracija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem