writing-img

druga simpatija

clock-img

13.09.2007, 09:02

clock-img

Anonimen

z možem sva skupaj že nekaj let. imava se lepo, uživava v družinskem življenju, občasno imava pa tudi kakšno težavo, kot vsi. enkrat na leto ali na dve mogoče pa mi misli za kak teden zaposli kak drug moški. čez dan jaj razmišljam o njem, večkrat sanjam o njem. to obstaja samo v moji glavi in tega nikoli nisem še nikomur povedala. se tudi to vam kdaj zgodi?

clock-img

13.09.2007, 09:06

clock-img

Anonimen

Zaenkrat se mi ne dogaja.user posted image  Dokler boš samo sanjala, ni panike.

clock-img

13.09.2007, 09:08

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Vsi imamo domišljijo. In nič ni narobe, če ti misli kdaj zaidejo po svoje ( se zgodi vsem user posted image , tudi tistim ki ne priznajo naglas ). Da o sanjah ne govorimo  user posted image user posted image user posted image  ....

clock-img

13.09.2007, 09:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.09.2007, 09:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

z možem sva skupaj že nekaj let. imava se lepo, uživava v družinskem življenju, občasno imava pa tudi kakšno težavo, kot vsi. enkrat na leto ali na dve mogoče pa mi misli za kak teden zaposli kak drug moški. čez dan jaj razmišljam o njem, večkrat sanjam o njem. to obstaja samo v moji glavi in tega nikoli nisem še nikomur povedala. se tudi to vam kdaj zgodi?

Samo tolko? Joj, meni je to malo.

clock-img

13.09.2007, 09:44

clock-img

Stefka

pencil-img

359

Se zgodi vsakemu, tudi meni. Pa sem prepričana, da mojemu lupčku tudi, tko da, ne se sekirat. Sam ne možeku povedat. user posted image

clock-img

13.09.2007, 10:05

clock-img

jade1

pencil-img

473

Meni se to dogaja vsak dan, samo, da za razliko od tebe mislim na svojega moža. user posted image

clock-img

13.09.2007, 10:58

clock-img

Anonimen

Ja in?

clock-img

13.09.2007, 11:02

clock-img

jade1

pencil-img

473

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja in?

Nič, samo odgovarjam na vprašanje. user posted image

clock-img

13.09.2007, 11:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Ja in?

Nisem mislila nateuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2007, 11:57

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Moj je zadnjič "sanjal" o eni mulatki ki jo je videl,pa mi je to povedal pol sva se pa skupej smejala.To so fantazije in dokler so samo to ni nič narobe.user posted image

clock-img

13.09.2007, 12:04

clock-img

jade1

pencil-img

473

IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Ja in?

Nisem mislila nateuser posted image user posted image user posted image

Upssss user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2007, 12:17

clock-img

Anonimen

Jaz sem danes ponoči sanjala Nino Osenar in mojega moža in njo pošteno prebutala, njega pa malo manj, ker je pretežek za ga v zid metatuser posted image . In ko sem mu to povedala danes zjutraj, mi je rekel kdo pa je Nina O.user posted image .

Fantazije in sanjarjenje pa so res nekaj najbolj vsakdanjega. Jaz vsake toliko fantaziram od Brad Pittu, samo kaj ko njega šljivi zameuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2007, 12:34

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Jaz sem danes ponoči sanjala Nino Osenar in mojega moža in njo pošteno prebutala, njega pa malo manj, ker je pretežek za ga v zid metatuser posted image . In ko sem mu to povedala danes zjutraj, mi je rekel kdo pa je Nina O.user posted image .

Fantazije in sanjarjenje pa so res nekaj najbolj vsakdanjega. Jaz vsake toliko fantaziram od Brad Pittu, samo kaj ko njega šljivi zameuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Če bi bla jaz zdej pred rokom bi ziher popadke dobila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2007, 12:36

clock-img

Anonimen

Jaz tudi sanjam včesih o nekom.In kaj?

clock-img

13.09.2007, 13:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.09.2007, 13:41

clock-img

Anonimen

Ko sem tole prebrala sem si rekla-Hvala bogu da nisem edina!Moja skrita simpatija(nekdanji),je v mojem skritem kotičku srca že deset letuser posted image .Danes ko sem se peljala mimo njegovega doma,bi kar skočila k njemu,vsaj za pet minut,pa si ne upamuser posted image .Dvakrat sva šla narazen in nazaj skupaj mogoče bova še tretjič skupaj,kje v domu upokojencevuser posted image ,če ne prej.

clock-img

13.09.2007, 13:57

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ko sem tole prebrala sem si rekla-Hvala bogu da nisem edina!Moja skrita simpatija(nekdanji),je v mojem skritem kotičku srca že deset letuser posted image .Danes ko sem se peljala mimo njegovega doma,bi kar skočila k njemu,vsaj za pet minut,pa si ne upamuser posted image .Dvakrat sva šla narazen in nazaj skupaj mogoče bova še tretjič skupaj,kje v domu upokojencevuser posted image ,če ne prej.

Hmmmm, skrita simpatija ali pa neprebolela ljubezen? Skrita simpatija je simpatija, ne pa nekdo, s katerim si se že dol dajala, ti pokvarjenka, ti.... user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

13.09.2007, 13:58

clock-img

muki1

pencil-img

7193

No, drugače pa simpatij imam jaz tudi polno, da ne bom preveč svetniško izpadla user posted image , to kar pa včasih sanjam, pa me je kar sram, da bi napisala user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

13.09.2007, 14:16

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

Jz bi parada tko sanjarila o kom, pa nimam kandidata. Preveč sem izbirčna. Brad Pitt je premajhen, pa mal tko, poženščen. Clooney je nekam star/siv. Tom Cruise mi je antipatičen, odkar terorizira ženo. Pa še premajhen je. V službi imam samo sodelavke. Na cesti je samo krš. V trgovini so ženske. user posted image

clock-img

13.09.2007, 15:01

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Kinokija, najbolje je, da se na fitness vpišeš. user posted image
Kaj ga pa Tom serje?user posted image

clock-img

13.09.2007, 17:34

clock-img

Anonimen

to je pa,kot da sem jaz pisala.Le da ta moj sanjski ni moj bivši,ampak moja izgubljena priložnost pred časom z mojim.Torej...takrat ga nisem,enkrat ga bom,pa četudi v domu ostarelih...pravim jaz.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem