writing-img

duda

clock-img

30.11.2010, 20:58

clock-img

lipikica

pencil-img

290

pozdravljene.

zanima me kakšne dude imajo vaši otroci? moja je včiraj prvil probala dudo- kar uspežno, mam lateks. nekje sem prebrala da mora biti cucelj okrogel, da je podoben bradavici in da ga sam otrok oblikuje, vendar jaz take dude nikjer ne vidim. vse so že ploščate- ali ne?

clock-img

30.11.2010, 21:18

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Naš je imel (no za podnevi za zaspat  ima še vedno user posted image ) NUK-ovo dudo. Okroglih dud oz. dud z okroglim cucljem pa jaz v trgovinah nisem videla, smo pa eno po pomoti iz porodnišnice domov prinesli user posted image  ampak jo je imel samo dokler nismo nove kupili, ker je bila že precej uboga.

O tem, katera duda je najboljša, so različna mnenja, jaz sem probala od MAM, ki je ploščata, pa mu je ves čas iz ust ven padala, NUK-ova mu je bila pa ok, ker je imel tudi NUK-ove cuclje.

clock-img

30.11.2010, 21:21

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Glede dud še pedontologi nimajo enotnega mnenja - nekateri zagovarjajo ortodontsko obliko, drugi pa čisto navadno okroglo oz. vsaj ovalno, ki se potem prilagodi ustni votlini.
Obstajajo tudi okrogle dude - čisto navadno lateksovo imajo v Muellerju (baby nekaj, je pa v vrečki), v BC pa dobiš tudi takšno:
http://www.nuby.com/en/nuby/pacifiers/5929
KAj bo otrok sprejel, boš pa videla sama.

clock-img

30.11.2010, 22:59

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

vzameš tisto, ki jo otrok sprejme. Moj otrok je bil velik dudar, ampak veljala je samo ta od Nuby-ja, kot ena prej link prilepila. Dugi pa ima od Mam, nuk mu ni potegnilo, avent tudi ne. Od Mam so pa ravno prav mehke in mehke bradavici podobne oblike. Skratka, ni pravila.

clock-img

01.12.2010, 08:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Začel je z aventovo ( če me spomin ne vara je bla okroglauser posted image ), po cca 2 mesecih pa je prešaltal na nuk, po cca 19 mesecih na DM-ove (so iste kot nuk, le 3x cenejše, zato mi je žal, da nismo že prej prešaltali na DM-ove), pri cca 21 mesecih so romale vse v smeti.

Se strinjam, daj tisto, ki jo sprejme. Naš je vse sprejel, sam da je lahk dudlaluser posted image . Aja, samo silikonske dude je maral, lateks je sovražil

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.12.2010 8:24:54 >

clock-img

01.12.2010, 08:25

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

mi smo v porodnišnici dobili aventovo in je tudi kasneje vlekel le to.

clock-img

01.12.2010, 11:51

clock-img

anya.xy

pencil-img

136

Mi imamo Aventove, smo probali Nukove(ker imata cuclje na flaškah nukove) pa so jima ven padale, Aventove vsaj v ustih ostanejouser posted image

Jaka in Miha - 05.07.2010

Če imaš enega otroka si starš, če imaš dva, si sodnik. David Frost

clock-img

01.12.2010, 16:43

clock-img

j.b.

pencil-img

514

Jaz sem okroglo dudo dobila za darilo, je pa od chiccota. Naš je nemara, ker je navajen aventovih, ploščatih.
Ta oseba ki mi jo je prinesla, je to dudo dobila v eni specializirani trgovinici za razne kreme, šampone, ... nekej podobnega lekarni - le da to ni. Drugače jih tudi nisem opazila. Lipkica,če jo želiš, mi piši na zs, pa ti jo lahko pošljemuser posted image , žal bo drugače romala v smeti.

clock-img

01.12.2010, 20:31

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Naša ima že od začetka Mam dudo user posted image , smo ji hoteli podtakniti Tommee Tippee, ker so bolj sploščene oblike z ene strani, ampak ni šlo..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

01.12.2010, 20:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: lipikica

zanima me kakšne dude imajo vaši otroci? moja je včiraj prvil probala dudo- kar uspežno, mam lateks.

Od vsega začetka je sprejela samo MAM dudo, zadnje tedne jo pa tudi z DMovi prelesičimo, ker so kar podobne.

clock-img

01.12.2010, 23:31

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

Mi imamo NUK-ove dude, vse ostale so mu non stop padale iz ust in je bil ves živčen. Na začetku smo imeli silikonse, zdaj pa samo lateksove, ker silikonske pljuva iz ust odkar mu rastejo zobje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem