writing-img

dudika

clock-img

25.01.2008, 09:58

clock-img

vvns

pencil-img

87

Moj mali pije iz flaške, star je 18 mes.Rada pa bi ga navadila da bi pil s temi plastičnimi( gumijasti )- ne vem kako se točno reče  nastavki, v glavnem, da ne bi več uporabljal dudice na flaški ampak tisti nastavek. Ker pravijo, da je tudi za zobke bolje. Že na vse načine sem probala pa nič. Kupila sem mu že miljon novih flašk pa nič!!!!!user posted image
Ker dudice čez dan nima več, samo ko gre spat pa še to ne vedno.user posted image

clock-img

25.01.2008, 10:00

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Navadi ga na skodelico oz. kozarec. To bo najbolje! Lahko poskusiš tudi s slamico!

clock-img

25.01.2008, 10:05

clock-img

honey

pencil-img

2567

Se strinjam s predhodnico, da bo bolje, če ga navadiš piti iz kozarca. Mi smo uporabljali kozarec od 6. meseca naprej, stekleničke oz. lončke z nastavki pa samo, kadar smo bili kje na poti, da je bilo bolj enostavno. No, pa slamica je bila tudi zelo aktualna.

clock-img

25.01.2008, 11:05

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Pri nas smo pri 8 mesecih prešli na lončke z račjim kljunom in s slamico in ni bilo nobenega problema pri odvajanju od flaške. Nam je firma Nuby zelo odgovarjala, kupovala sem jih pa v BC.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

25.01.2008, 11:08

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

jaz imam iste težave, vse smo že probali da bi pil še iz kakčnega drugega nastavka, slamico vse ampak zanj je flaška zakon...res tudi jaz nevem kako ga to odvadit...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

25.01.2008, 17:38

clock-img

natalia

pencil-img

1423

čimvečkrat mu ponujaj skodelico, pa se bo sčasoma navadil, čeprav moja še tu pa tam tudi rada na flaško pije.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem