writing-img

e-trgovina sonček

clock-img

29.03.2005, 12:42

clock-img

saba

pencil-img

1221

sej ne zamerite, da kopiram tukaj post ki sem ga pisala na zgornjem forumu, sam tam mi nihče ne odgovori, mogoče bo pa katera tukaj vedela kaj in kako

pozdravljene

mene pa zanima, koliko časa se čaka, ko naročiš preko sončka npr. voziček?

a je katera med vami naročila peg perego premette preko sončka. Zanima me ker ne vem, če za tisto ceno se dobi tudi lupinico al ne? Zdraven sicer piše peg perego premette komlet, ampak nikjer ni specificirano kaj spada v komlet.

aja kako se pa plača, ob prevzetju al kako?

hvala:zmeden2:

clock-img

29.03.2005, 12:44

clock-img

Anonimen

Samo nasvet: Kaj pa če bi ti to na Sončku raje vprašala. Koliko se dejansko čaka, ti že lahko katera pove, da boš videla, če jim lahko zaupaš, ampak kaj je v kompletu, ki bi ga kupila, se pa res raje kar tam pozanimaj.

clock-img

29.03.2005, 12:52

clock-img

saba

pencil-img

1221

imaš prav splišni, sem kar poklicala na tisto št. in zvedla da tisti komplet ne pomeni nič. Jaz sem mislila da ker piše komplet, da se dobi zdraven še torbo pa lupinico za v avto, vglavnem nič od tega, v ceni je zgolj voziček.........no in ugotovila, da se ne splača, bom kar v trgovino šla in ga kupila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem