cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

elastične plenice?

clock-img

11.07.2005, 14:54

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Ja naša :duda: je prava :pujs:. Zgleda, da Pampers 3 navadne več ne bojo dolgo zržale pri nas. In kaj je narobe? Ker niso elastične, se ne prilegajo okrog pasu, in vsaka najmanjša guba prepušča, takrat ko lula. Zdaj je pa še okoli nog pokakana. Se mi zdi, da tista dvojna elastika za en k***

Kak je pa pri drugih pleničkah?

Brala sem malo za nazaj kak hvalite te in one pleničke, mankajo pa podatki kaj je tako dobrega pri teh pleničkah.

Se pravi:
katere od teh so elastične v pasu in zadržijo ornk vsebino tudi spodaj pri nogah?

Maja

clock-img

11.07.2005, 15:21

clock-img

marjanaR

pencil-img

358

Fixies extra class imajo oboje, prav tako so takšne babylove od DM-a. Moraš pa seveda pogledati na velikost (naša mala ima 7,2 kg in imamo babylove 4-9kg, fixies pa sem kupila večje-od 7kg dalje).
Pa veliko sreče.

clock-img

11.07.2005, 16:07

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Pampers Aktive baby imajo super elastičen trakec. Kupujem jih v Avstriji ali pa v Millerju.

clock-img

11.07.2005, 16:43

clock-img

Anonimen

Pampers sensitive. In so cenejše od active fitk. Dobijo se pa samo v DM.

clock-img

11.07.2005, 17:55

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

DM Babylove in Libero (v Sparu).

clock-img

11.07.2005, 19:15

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Tudi jaz nisem prav nič zadovoljna s Pamperskami. Vedno je pokakan do sredine hrbta, ker ni na planici elestike. Sedaj pa sem nabavila Fixies in moram rečit da ni primerjave s Pampers. Je elastična in nič ne spuša pa še precej bolj mehka.
;)

clock-img

11.07.2005, 21:08

clock-img

pina colada

pencil-img

139

Pampers Active Fit:bravo::bravo::bravo:, so elastične v pasu in preverjeno veliko "prenesejo"!!!

Pri nas jih imajo v Mullerju, drugač pa Avstrija (malo cenejše)!

clock-img

11.07.2005, 22:01

clock-img

binica

pencil-img

512

Meni so pa super Pamperske Newborn 3, ki jih imajo samo v Mullerju. Elastika dobra za znoret :bravo::bravo::bravo:

clock-img

13.07.2005, 09:06

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Hja, verjetn bom probala najprej z... hm... ja, z babylove.

Hvala punce :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem