cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

epiduralna

clock-img

29.11.2009, 16:24

clock-img

Anonimen

mi katera zna razložiti v zvezi z epiduralno?
meni bi blo vseeno če je bolečina malo prisotna ne da ne čutim čisto nič ker potem me skrbi kako bo na koncu za pritiskanje
ali je to možno?

hvala

clock-img

29.11.2009, 16:32

clock-img

ammam

pencil-img

145

Tu imaš link do zanimivega videa, če ti bo kaj pomagalo. Samam izkušenj z epiduralno nimam.
http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-labor-and-birth_3658872.bc

Greš na labor and birth in poiščeš Getting an apidural.

clock-img

29.11.2009, 20:59

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Zelo veliko boš našla, če boš iporabila iskalnik. Jaz sem imela z EA dobre izkušnje.

clock-img

29.11.2009, 21:04

clock-img

blaža

pencil-img

8795

a spet epiduralna.

če boš malo brskala naokoli boš vidla da so ene ful proti in ene ful zaaa, da je blo mega,...

Nam je gonekolog na predavanju povedal, da je 40% možnosti, da se porod konča z vakumom, kar je blo meni 100% dovolj, da se zanjo nisem odločla.

Pa če bi rojevala ne vem kolko časa, pa če bi bolelo, da bi me pobralo, ne bi šla nikoli reskirat, ker je zame še 10% preveč možnost za vakum kaj šele 40%. Lahko me da od bolečine na pol, ne reskiram zaradi tega, da bo mene manj bolelo, da bi bla možnost, da je kej narobe z otrokopm zaradi tega.

Ni vsak vakum problematičen, to je tudi res, ampak, ne hvala!

Itak, da bo zdej en cel kup kritik na to pisanje, pa da so mele epiduralno, pa kako je fajn,... vsak naj se sam odloči.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem