writing-img

epiduralna v mb porodnišnici

clock-img

18.09.2009, 20:50

clock-img

Anonimen

Oj,

punce dejte mi prosim pomagat.

Pred dvema letoma sem rodila v Mb porodnišnici. Porod je bil dolg in težak.
Zdaj želim epiduralno, pa ne vem, na koga se naj obrnem.

Materinske šole ne obiskujem, saj sem jo pri prvem porodu.
Kdaj se lahko v Mb porodnišnici sploh dobi epiduralna? V kakšnem času?

Upam, da še nisem prepozna, saj imam rok poroda v drugi polovici oktobra.user posted image

Pozdrav

clock-img

18.09.2009, 20:54

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Dobiš jo, če imaš srečo (če rodiš v dopoldanskem času oz. če je anastezist na razpolago), moraš pa biti dogovorjena z anastezistom/ko. Vsak teden je predavanje in individualni razgovor. Pokličeš na oddelek v ponedeljek in ti povedo termin. Tako je bilo v januarju, verjetno ni velikih sprememb od takrat.

clock-img

19.09.2009, 08:18

clock-img

petea

pencil-img

5336

NIsi še prepozna.
Pokliči na telefon: 02 321 1568 med delovniki med 13 - 15 h. Ti bodo povedali, kdaj in kje je prvo skupinsko predavanje o EA, kjer ti predstavijo glavne stvari o vrstah lajšanja bolečine v MB P.
Če si še vedno zainteresirana za to, se moraš potem na zgornjo telefonsko naročiti za individualni razgovor z anastezistko, da se še pogovorita o morebitnih vprašanjih, o tvoji amneziji in da te pregleda (pljuča, srce, ledvena vretenca). Če je vse v redu, te da na seznam za EA.
Zaenkrat lahko dobiš EA vsak dan med 8 in 22 h, od oktobra naj bi bila na voljo 24 ur na dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem