writing-img

film sinhroniziran v slovenski jezik

clock-img

04.04.2008, 15:56

clock-img

kaja26

pencil-img

320

dejte mi prosim pomagat z kakšnim otroškim filmom v slo sinhronizaciji. Mogoče kaj takega kot je garfield  ali stevart litel - sej vem da nisem prav napisala - važen da razumete. Če pa ima katera kak dvd oz dvx pa bom zelo vesela...

clock-img

04.04.2008, 16:12

clock-img

tina a

pencil-img

626

Film ali risanko?

Jaz imam kar nekaj risank, ki so sinhronizirane v slo.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

04.04.2008, 16:23

clock-img

kaja26

pencil-img

320

Karkoli, sam da je uno najmanj uro. Da imaneko lušno vsebino. Da niso une kratke risanke. Drugače pa se priporočam

clock-img

04.04.2008, 16:48

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Ena baje najboljših risank je trenutno zmajev hrib al nekaj podobnega, res lepa risanka

clock-img

04.04.2008, 16:53

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz imam Stuarta 3, pa Shrek 3, pa Artur in minimojčki (samo je sinhronizacija v hrvaškem jeziku - pa morm pogledat če sm prav skopirala), pa vseh 10 smrkcev, pa še kej bi se našlo...

LP Tina

clock-img

04.04.2008, 18:24

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Mi jih imamo kar nekaj:Garfield 1 in 2, Divjina,Sezona lova, Ledena doba,Mali pišček,Avtomobili (Cars),Vesele nogice (Happy feet),Ratatouille,Shrek... pa še bi se jih našlo. To so risani filmi v slovenščini,ki jih moja dva sinčka 8  in  3 leta zelo rada gledata,zraven njiju pa še midva z atijem.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem