writing-img

flis brezrokavnik

clock-img

18.09.2009, 14:06

clock-img

livia

pencil-img

2395

Iščem brezrokavnik za po stanovanju (flis, bombaž,..), pa ga nikjer ne najdem. Rabimo številko 110 in 86-92.
Je kdo kje kaj podobnega videl? Povsod imajo samo v stilu bundice oz prešit telovnik.

clock-img

18.09.2009, 14:15

clock-img

melanija

pencil-img

934

Takega kot ti iščeš sem videla na eni stojnici,ko smo bili na sejmu v Ribnici. Po trgovinah jih nisem zasledila. Po moje se velja poiskati kakšno stojnico z oblekami na bližnji tržnici.

clock-img

18.09.2009, 15:44

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

A rabiš za fantka ali punčko? Ker za punčko sem vidla v Lecleru.... je tako kot bi bil iz usnja in ima kao mucke ....mah ne znam opisat....

Jaz sem takega podobnega kupila tudi v Lecleru, samo pred leti in ga uporabljamo samo noter.

So what....

clock-img

18.09.2009, 16:46

clock-img

emina83

pencil-img

428

Predvčerajšnjim kupila za tamalo v C&A brezrokavnik in tanko majčko dolgih rokavov, v kompletu,  za ful mal dnarja.

clock-img

18.09.2009, 20:20

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

V H&M jih imajo. Pletene. Moj je vedno tudi to imel za po stanovanu, ko je bil majčken. Za čez pljučka. Ampak iz flisa je pa preveč po moje. Raje potem tankega volnenega naštrikaj ali pa naj ti ga kdo.

clock-img

18.09.2009, 21:16

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Lani sem ga kupila v Kiku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem