writing-img

full hvala!!

clock-img

21.02.2005, 16:07

clock-img

lapuh

pencil-img

23

Res sem vam vsem puncam hvaležna, za vse nasvete, ki ste mi jih dale na temo "rabim en...", in sicer glede službe in dojenčka.

:angel::angel:ste.

Moram vam povedat, da sva se odločila, da bova vztrajala na dojenčku. Kljub temu, da bom na borzi, in če se mi najde služba, ne bom odlašala!!
Če me hočejo me, če ne, adijo!

Še dobro, da mam fotra, in mu lahk pomagam in si zaslužim kak tolar.:zmeden2:
Moram pa povedat, da sva drugače z mojim čist odvisna sama zase( že kar kakih 8 let).Jaz se mojih čimboj skušam izogibat ( glede denarja seveda), njemu sta pa starša umrla lani kar en za drugim( dva meseca razlike) in sva že hvala bogu znala z denarjem. Tako da si res stistim kar zasluživa( jaz v službi, moj preko študenta) privoščiva tudi počitnice poleti, pa tudi pozimi. Res je to, da če znaš z denarjem, si kljub temu da nimaš veliko, lahko narediš tako da je dosti za položnice, za hrano in za ( tu pa tam) kakšen luksuz.

Tako je moje mnenje!

Čao

Lavra :muca:

clock-img

21.02.2005, 16:15

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

To punca, tako se govori :bravo::bravo::bravo:!

:rozica::rozica::rozica: za pogum in voljo, pa se :miska::miska::miska: za sreco in da cimprej ugledas :roza::modri:!

LP

Nyah:metulj:

clock-img

21.02.2005, 16:48

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ti kar vztrajaj,jaz bi na tvojem mestu nartedila isto.bosta že.saj se pol stvari razvijajo kar same.
želim vama hitro :nosecka:.

clock-img

21.02.2005, 17:44

clock-img

mujcek

pencil-img

931

:bravo::bravo::bravo: Mislim, da ti ne bo žal, da si se tako odločila:bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem