writing-img

gibi 35teden

clock-img

12.02.2009, 13:11

clock-img

Anonimen

kako čutite vaše user posted image ?jaz jo en dan bolj,drugi dan manj čutim.pa taki nežni gibi so.kaj pa ve?

clock-img

12.02.2009, 13:35

clock-img

Anonimen

Vse manj, se pozna, da se bliža porod in nima več prostora. Nekajkrat na dan se skuša malo obrniti levo, desno, pa očitno ne gre več user posted image . Sem v 37. tednu (ali 38., saj ne vem več user posted image ).

clock-img

12.02.2009, 18:45

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Moj se tudi bolj kobaca, moram biti prav pri miru in ga malo suvati ..
Jutri nastopim porodniško ... jupi!

clock-img

12.02.2009, 19:02

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

Enako, se zelo umirja naše dete, sem v 35.T

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

21.05.2009, 10:29

clock-img

Monni

pencil-img

164

vidim, da se vas je več srečalo s takim problemom. Moja pikica je tudi postala zelo zelo nežna in lena v primerjavi s kakšnim tednom nazaj. Ampak upam da se vrne v staro formo, ker se je že večkrat zgodilo, da je kakšna 2-3 dni bolj mirovala. Je pa res da si sedaj ni izbrala najboljšega časa, ker me je tako ginekologinja malo prestrašila zaradi premajhnega obsega glavice (oz. sama sem se prestrašila, ona je bila zelo pozitivna user posted image ) in zaradi tega me podzavestno skrbi še za druge stvari.

Sicer sem prepričana v to, da ne more it nič narobe in da bo vse v najlepšem redu, da malo me pač pikica mora jezit, ker drugače bi bila nosečnost preveč idealna user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2009, 11:05

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Jaz sem ga skozi na polno čutila, še med porodom...Odvisno tudi kje otroka nosiš, pa eni so bolj "divji"eni manj. Glavno je, da našteješ 10 gibov na dan...

clock-img

21.05.2009, 16:00

clock-img

daisyb

pencil-img

419

jaz sem tudi v 35 tednu....se mi zdi, da je še kar živahen....trebuh mi kar vibrira. ni več toliko hitrih brc (čeprav se kdaj še kar strese)....preteguje se pa za vse vzet..noge in rit so skozi nekje zunaj, da je trebuh prav postraniuser posted image . po navadi je bolj živahen zvečer in predno zaspim....ko sem v gibanju ali ko vozim avto pa miruje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem