writing-img

gibi otročka

clock-img

21.02.2008, 10:30

clock-img

Anonimen

Punce, sem v 26 tednuuser posted image in me neki močno zanima. Berem, da punce v teh tednih že točno vejo, kje ima user posted image kaj, meni pa še ni jasno. Včasih ima trebuh tako čudno S ali C obliko (pa niti ne takrat, ko otrdi)  in niti približno ne morem ugotovit kje je kaj. Se mi pa zdi, da ima user posted image mal diagonalno lego, tud cela maternica je mal diagonalno. Pa včasih ko ležim na hrbtu trebuh sploh ni okrogel in napet, ampak ima kar tako čudno obliko S  - a mislite, da to pomeni pomanjkanje plodovnice??
Kakšne so pa vaše izkušnje.

clock-img

21.02.2008, 10:33

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Tega tako ali tako ne moreš sama občutiti, to ti pove ginekolog. To pa da se trebušček spreminja, pa ni nič narobe, saj se otrokec zvija in preteguje in obrača in je čisto normalno, da ti enkrat visi tako in drugič drugače.

clock-img

21.02.2008, 10:54

clock-img

gaja27

pencil-img

72

hvala, me je že kar mal skrbelo. Preveč berem o takih in drugačnih težavah.
user posted image

clock-img

21.02.2008, 11:19

clock-img

lewinsky

pencil-img

175

Naj povem da glede trebuščka imam jaz tudi tako stanje. Enkrat je lepo zaobljen, drugič pa ga skoraj ni, pa sem  28 tednov noseča. Je pa otroček tako aktiven, da si že verjetno,naredi prostor pač kje mu paše. Vem pa tudi ne kje so nogice in kje glavica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem