writing-img

ginekolog v celju

clock-img

20.04.2007, 12:40

clock-img

sončica23

pencil-img

23

Pozdravljeni !

Iščem dobrega ginekologa v Celju ali okolici. Ali lahko koga priporočate ? Pa še to. Ali kdo ve kolikokrat lahko zamenjaš ginekologa ?

lep danuser posted image

clock-img

20.04.2007, 12:45

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Glede ginekologa v CE ne vem, ker sem daleč stran user posted image
Ampak kolikoX lahko zamenjaš,..kolikorX želiš, če seveda najdeš G ,ki sprejema nove paciente.

clock-img

20.04.2007, 13:56

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Jaz priporočam dr. Mlinariča v Zagorju :) Prav v Ce pa ne poznam nobenega. Hvalijo tudi ginekologe v Laškem.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

20.04.2007, 14:20

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Tudi dr. Ocvirkova na Dobrni, ki je odprla zasebno ordinacijo še sprejema nove paciente in še veliko pohval zanjo slišim.

clock-img

20.04.2007, 15:16

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Hodim k dr.Korani Kuštrin v Laškem zelo, zelo zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2007, 17:51

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

V ZD v Celju je super ginekologinja Suzana Peternelj-Marinšek, sam ne vem al še sprejema pacientke.

clock-img

20.04.2007, 18:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Tudi dr. Ocvirkova na Dobrni, ki je odprla zasebno ordinacijo še sprejema nove paciente in še veliko pohval zanjo slišim.

Ocvirkova je res super ginekologinja, hodila sem k njej, ko je delala v Celju.
Če še jemlje in če ni predaleč, kar k njej. V Celju so v bolnici koker vem vsi zasedeni. Edino v ZD nevem. Samo Torbici ne iti.

clock-img

20.04.2007, 20:09

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Hodim k dr.Korani Kuštrin v Laškem zelo, zelo zadovoljna

Se podpišem...Res priporočam, je ženska in poluser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

20.04.2007, 20:29

clock-img

Paprika76

pencil-img

24

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ocvirkova je res super ginekologinja, hodila sem k njej, ko je delala v Celju.
Če še jemlje in če ni predaleč, kar k njej. V Celju so v bolnici koker vem vsi zasedeni. Edino v ZD nevem. Samo Torbici ne iti.

Kakšne negativne izkušnje pa imaš s Torbico, če ni skrivnost. Sama sem že ves čas njena pacientka, res pa da sem jo bolj malo videla-večonoma le sestre, ki so izdajale recepte. user posted image

In all things of nature there is something of the marvelous.
Aristotle

clock-img

21.04.2007, 10:17

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

ko sem bila stara 21 let (daleč nazaj) sem zanosila s kontracepcijo. Kar naprej sem hodila k njej (Torbici) in me niti 1x ni pregledala. Je govorila, da ni mogoče. Ko pa sembila noseča 12t, jo je pa kap. zaradi nje sem morala na splav zaradi tablet in najprej na komisijio v lj. tega nikoli ne pozabim. še danes ko jo zagledam, mi gredo dlake gor.
ČIM DELJ OD NJE!!!!

clock-img

21.04.2007, 10:20

clock-img

Anonimen

jaz imam Simonitija v Šentjurju in sem z njim zelo zadovoljna.

clock-img

21.04.2007, 13:52

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Se strinjam. Bila sem pri Torbici, katastrofa.

Ko sem ugotovila, da sem noseča, sem se prestavila k dr. Simonitiju v Šentjurju. Odlične izkušnje, zelo nežen, prijazen. Vodil me je skozi vso nosečnost in imela sem srečo, da tudi pri porodu.

Priporočam.

clock-img

21.04.2007, 15:39

clock-img

jkk

pencil-img

9

Če se ti ne zdi predaleč ,dr Jurca v Trbovljah.Sem iz VE in hodim tja,zanj ni besed ki bi ga opisale,je enostavno naaaaaaaaaaaj.ne bo ti žal.

Kaj je z mojo štorkljo,kje se obira.Potrebuje kompas?

clock-img

21.04.2007, 17:05

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

Tudi sama bi priporocila dr, Petrnelovo v zd Celje!!!
Zelo prijazna!! Nezna in vse ti razlozi!

Ko sva midva delala na otrocicku me je takoj jemala resno, ceprav sem mlada!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

22.04.2007, 08:00

clock-img

Temari

pencil-img

135

Katerega koli ginekologa/ginekologinjo izbereš bo vredu, samo Torbice ne. Ko sem bila nazadnje pri njej, me je lepo nahrulila zakaj ji tratim čas, če z mano ni nič narobe. Jaz pa vsa v paniki, ker sem začutila bulico pri jajčnikih. Na koncu se je izkazalo, da res ni nič, samo njen odnos je katastrofalen. user posted image
Sem pa enkrat slučajno pristala pri dr. Peterneljevi (moja je bila na dopustu) in si je zame res vzela čas. Pa še nežna je, kar za Torbico nikakor ne morem reči.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

clock-img

22.04.2007, 10:31

clock-img

Paprika76

pencil-img

24

O, groza. Uboga Nemrak. user posted image  
Hvala za opozorilo punce. Upam, da kdo od preostalih v ZD Celje še sprejema pacientke. Saj se je tudi meni Torbica zdela malček groba že pri odvzemu brisa-samo če ti ga vedno dela ista oseba in nimaš s kom primerjat....user posted image  Če katera izve kateri ginekolog/inja še sprejema nove se priporočam.

Aristotle

clock-img

25.04.2007, 17:52

clock-img

Mateja81

pencil-img

146

Živijo.

Lahko samo potrdim da je dr. Simoniti reeeesssss ful vredu ginekolog.Človek na mestu, sicer dela tudi  Celju v bolnišnici svojo ordinacijo pa ima v diagnostičnem centru.
Ful se zavzame za vsako še tako majhno težavo.

p.s. Jaz sem pri prejšnji ginekologinji doživela tudi to da me je nadrla zakaj se brijem spodajuser posted image  in če sploh vem kako nevarno je to. Rekla je še da Bog že ve zakaj je to (beri dlake) tja daluser posted image . Mislim adijo pamet.

clock-img

25.04.2007, 18:29

clock-img

Paprika76

pencil-img

24

Mateja81, user posted image  user posted image  user posted image  kje si pa našla to srednjeveško kreaturo od ginekologinje.
Kaj takšnega pa še ne.
Rada bi jo videla v kopalkah, hm če prav premislim, bog ne daj da bi jo videla v kopalkah user posted image

Aristotle

clock-img

26.04.2007, 20:16

clock-img

hojliho

pencil-img

24

Če je tvoje vprašanje še aktulano, naj ti priporočam koga iz bolnice Celje. Jaz imam dr. Brus, pa je zelo vredu, se kar potrudi, pa tudi pogleda te konkretno. Ugotiovila ej marsikaj, kaj drugi prd njo niso, pa to samo zato, ker te pogleda in posluša.
Vso srečo pri izbiri.

clock-img

01.05.2007, 10:18

clock-img

mancag

pencil-img

131

Zdravo!
Jaz hodim k genekologu v Zdravstveni dom Celje /g. Goran Cvitan  je najboljši.
Zelo sem zadovoljna.user posted image
Lep pozdrav!
                           Mancag.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem