cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ginekologinja

clock-img

18.05.2007, 07:03

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Mene pa neki zanima, ta mesec smo pridno delali na user posted image  v času ovulacije. Ovulacijo sem imela 11.5 sedaj pa me zanima glede na to da imam danes ginekologa in bo verjetno naredila ultrazvok, je možnost da ona sedaj vidi ali sem noseča ali ne? Mogoče odebelitev matrnice ali pa kej podobnega, še predno jaz naredim test. Sem pa ta msec zelo čudna skos me boli v spodnjem delu trebuha, prsa nimam nič boleča, slabo pa mi je dostkrat in tudi napihnjena sem zelo.

clock-img

18.05.2007, 07:05

clock-img

Anonimen

Ne, ne bo se videlo

clock-img

18.05.2007, 07:19

clock-img

eva78

pencil-img

282

Tudi jaz sem mnenja,da se ne bo videlo. Meni so rekli na pregledu,da pri 5.tednih se že lahko vidi ni pa nujno.

clock-img

18.05.2007, 07:54

clock-img

majci23

pencil-img

159

morda ti lahko na tvojo željo naredi test z urinom...ne vem, razmišljam. ker jaz sem v isti situaciji pa tud ne vem kako bo.

clock-img

18.05.2007, 09:29

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Ne bo se še videlo - stena maternice bo najbrž odebeljena, to pa je lahko tudi pred M - vsaj tako je bilo pri meni - no, čez kak dober teden pa smo že doma potrdili vse sume. user posted image

clock-img

18.05.2007, 22:57

clock-img

amaya

pencil-img

4434

in kako se je odneslo? firbecuser posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

19.05.2007, 10:23

clock-img

Anonimen

ko sem jo vprašala če se lahko kaj vidi ker pač sumim da sem potem sploh nismo delal ultrazvoka ampak je rekla samo naj jo pokličem ko bo test user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem