writing-img

glavica dojenčka

clock-img

07.02.2005, 16:22

clock-img

nalir

pencil-img

2

naša pikica ima tri mesece in dva tedna.glavico ima vedno povešeno na levi strani na desno pa jo nikoli ne da.kaj ve kdo,če je to vredu in če ni,kaj se stori

clock-img

07.02.2005, 16:28

clock-img

Anonimen

Mi smo rojeni 5.11.2004, torej sva nekje blizu. Jaz še posebej pazim, da ne gleda samo na eno stran. Drugace pa povej to pediatrinji. Ker je moja nedonošenček gremo v razvojno ambulanto. Pozanimaj se
čimprej.

Če te kaj zanima vprašaj

Bojana

clock-img

07.02.2005, 16:48

clock-img

nalir

pencil-img

2

bom vprašala pediatra.najlepša hvala na prijaznosti pa lepo se imejta.

clock-img

07.02.2005, 16:54

clock-img

abea

pencil-img

21

Moja prvorojenka je to počela do konca tretjega meseca. Še na slikah se vidi, da ji je glavica vedno visela. Pediatrinja ni imela pripomb, je rekla, da je pač glavica še pretežka in da je ne nosimo pokonci brez opore. Danes je normalno razvita skoraj 6-letnica.;)

Andreja

clock-img

07.02.2005, 17:09

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

najbrž ima na eni strani močneje razvite vratn mišice kot na drugi. najbrž boš morala delati z njo kake vaje, da se ji oboje mišice enako krepijo in razvijejo.

clock-img

07.02.2005, 18:12

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

tudi mi smo imeli ta problem...je leon skos na desno gledal...pa smo delali razgibalne vaje...sem ga polegla na posteljo pa sem se nad njim premikala levo in desno dokler ni začel počasi slediti...
probaj tako, pa v vsakem primeru povej pediatrinji...
lp, nadi

clock-img

07.02.2005, 18:42

clock-img

anaj

pencil-img

202

Nas je tudoi vleklo na eno stran dokler nismo začeli obračati glavice. Sedaj je vse OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem