writing-img

govori v spanju

clock-img

14.10.2005, 13:16

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Pa sej to ne moreš verjeti. Naša tamala mi sedaj že dve noči ponoči čeblja. Sej ne da bi jo razumela, ampak čist razločno govori mama, mama pa baba, baba... user posted image  
Me tko katapultira iz postelje, ker mislim, da je punca čist brihtna... on pa čist mirno leži v postelji, ma zaprte učke in debatira user posted image

clock-img

14.10.2005, 13:24

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Jaz imam tudi enega takega doma, samo da je ta že odrasel. Moj user posted image  namreč tudi ponoči debatira na veliko. No, vsaj smrči ne user posted image .
Pozdravi družinico.

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

14.10.2005, 13:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.10.2005, 00:06

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš Maj kdaj pa kdaj ima monolog med spanjem.Sicer govori tako nepovezano,da ga komaj kaj razumem.user posted image pa skoraj vsak dan žaaaga(smrči).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

17.10.2005, 09:33

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila pa doooolgooo prepričana da jaz ne govorim v spanju...... sem vedno težko zaspala, pa zbudil me je vsak šum..... pol sem pa poslušala brata ko seje prepiral v spanju... pa sestro ko je globoko debatirala.....

Pote smo pa šli enkrat z družino na morje in smo mogli spat vsi v eni sobi..... pa me mami zjutraj sprašuje kaj se mi je sanjalo... pa se nisem nič spomnila potem pa mi pove, da sem se ene 15 minut ful naglas smejala.......user posted image

Enkrat sem samo sebe zbudila, ko sem tako zakričala..... je sestrca prišla čist prestrašena v mojo sobo vprašat kaj je narobe......user posted image user posted image

No od takrat naprej pa mi sestra še na vsake tolk pove da sem imela monologe.

Ampak moja cimra e pa itak poglavje zase...... ful rada in veliko poje...... in enkrat ona že spi..... jaz pa berem... in si začne ona pet v spanju......
Nisem mogla ostat resna..... (aja pa ona je prepričana da ne govori v spanju).user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem