IZVIRNO SPOROČILO: mokca
mame ,ki te pa tako prestrelijo s pogledom,češ kaj dela tvoj otrok,se pa ne zmeni zanje.če njihovo otroci niso še v tej fazi,pa bojo kasneje.
ker ne poznam otroka,ki kdaj ne bi mahal in klofnil okoli sebe.
No, to pa niti slučajno ne drži, jaz ne poznam nobenega otroka, ki bi tepel. Je bil otrok v vrtcu v dveh skupinah, povsod je bilo po 24 otrok, pa noben otrok ni tepel. Tako da tole, da je to faza, skozi kateto gredo vsi, ni res.
Drugače pa je mene najbolj zmotilo dejstvo, da jo je tisti otroček, ki je velikokrat šel mimo tvojega, vsakič dobil. Kkao jo je lahko dobil, če si bila ti zraven? A nisi tega preprečila? Oprosti, ampak če bi bila jaz namesto mamice tistega otročka, bi te tudi grdo gledla. Pa ne zaradi otroka, ampak zaradi tebe, ker otroku očitno nisi kos, če vpričo tebe tepe druge otroke.
Je pa res tako, kot pravi Nalin, da so ponavadi otroci v vrtcu 100-odstotno drugačni, kot so doma. Velikokrat se tako naredi. Tisti, ki so doma celi huidički, so v vrtcu prav oridni, in obratno. Nekje jim pač spustijo ventili. Ali dsoma, če pa je doma preveč trda vzgoja, se pa v vrtcu "sprosti".
Tako da jaz mislim, da ko tebe več ne bo z njim v vrtcu, da se bo iotrok umiril. Verjetno bo pridobil tudi tisto rutino in ne bo več razdražen in zaspan. Takoda bo že to dejavnik manj, ki bi pripeljal do tega obnašanja. Pa tudi če še nekaj časa bodo težave, bodo po moje sčasoma minile. Eni otroci gredo res skozi te grizlijske ali tepeškaste faze. Če je vse v redu z vzgojo, potem to mine.