writing-img

grelnik stekleničk v Millerju

clock-img

09.03.2010, 06:44

clock-img

romy

pencil-img

580

za samo 16,00 eur!!!
Sem ga videla v petek v Ljubljani - Rudnik.

Ali ga katera ima? Se ga splača kupit?

clock-img

09.03.2010, 10:36

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

brez veze.. jaz sem ga imela in rabila ene parkrat..... iz razloga... naši so do 6m imeli stekleničke za mleko iz stekla, ne iz plastike, če je bilo potrebno mleko ohladiti sem dala par sekund pod mrzlo vodo, če je bilo potrebno segret pa par sekund pod vrelo in to je to..

sem poskusila enkrat ponoči narediti takole, mleko že prej in dat v hladilnik in potem sem rabila 15 min da je segrelo na pravo temp, kar je vsekakor počasneje kot če imaš vodo v termusu in pripraviš malčku mlekeca... 

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

09.03.2010, 11:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.03.2010, 12:03

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Nisem kupovala in isem pogrešala. Sprva sem itak polno dojila, kasneje smo se pa drugače znašli. Naj je še tako poceni, ga ni denarja da bi kupila, ker komot preživiš brez.

Črpalko za dojenje sem dobila v dar, pa je tudi nisem rabila niti nekrat, niti sprobala je nisemuser posted image . Teh stvari nikoli ne bi kupovala vnaprej, pa niti kupovala ne bi, bi si raje sposodila, če bi res rabila

clock-img

09.03.2010, 14:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem