writing-img

grize samo enega fantka

clock-img

31.05.2011, 16:27

clock-img

maktub

pencil-img

659

mamicee... no zespet se je začelo... končno je bil mir in zespet... sin ima v skupini enega fantka ki je kr karakterno podoben ko sin in se takoj takoj primeta... tisti fantek je malo starejsi in sinu "baje" da vedno nagaja moj pa ga vedno vgrizne... 3x v tem tednu ga je..danes pa mu je un fantek neki zabrisal v nos in ga poskodoval.. enostavno nevem več kaj naredit... vedno vgrizne sam unega..
jaz vem da ga ne mara ker mi je tudi sinček reku da nemara ga.. je lumpp... pejdi stran... vzgojiteljici sem rekla da vem dase ne marata., da jaz mu doma vedno govorim da se to nesme in tko sam nevem..očitno ne pomaga...
kaj naj se naredim?

clock-img

31.05.2011, 18:08

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

user posted image če vzgojiteljica vidi, da se ta dva izrecno ne marata, a ne more malo bolj pogledat, da nista skupaj?
Smo pa meli mi podoben problem - samo da je našega en non stop grizel - problem je bil širši, ker sta bila tamala hkrati tudi najboljša prijatelja. Tko da - smo morali počakat, da je minilo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

31.05.2011, 20:02

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ma ja, naj ju dajo vedno malo bolj narazen, pa bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem