writing-img

grizenje nohtov

clock-img

02.02.2009, 08:05

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Pozdravljene

Moj štiri letni sin je nedolgo tega začel grizti nohte, najraje bi si jih grizel še na nogahuser posted image  Kaj bi bil temu vzrok ne vem, ali pa ne vidim, doma živimo običajno družinsko življenje, ne pijemo, se ne pretepamo in podobne zadeve...Kako naj ga sedaj tega odvadim, kakšna ideja ali pa izkušnja?

Hvala in lep dan ....

Uživaj življenje...

clock-img

02.02.2009, 08:48

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Pojma nimam kaj bi bil temu vzrok, se pa jaz isto sprašujem. Naša Lea si je namreč tudi začela gristi nohte. Pa to še ni najhujše - obsedena je z obnohtno kožico. user posted image Si jo tako dolgo z nohtkom praska, da ji mal stran pogleda potem pa veselo grize. user posted image

clock-img

02.02.2009, 10:22

clock-img

Akil

pencil-img

378

Hvala enako!!!!  Očitno imajo neko fazo!

Jaz sem v Interšparu kupila ta lak za nohte, ki je posebej proti grizenju. Zadeva zaenkrat deluje, je 2x probal, pa mu okus očitno ni všečuser posted image Mu ne zamerim, je res nagravžno. Je pa treba vsak dan nohteke namazat, ker naslednji dan ni več tolk svinjsko grenko in roke že romajo v ustauser posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

clock-img

02.02.2009, 10:24

clock-img

TanjaK

pencil-img

69

Pri nas je popolnoma enako in traja že kakšna dva meseca (je tudi stara štiri leta). Najhuje je ko gleda televizijo in je zelo napeto. Pa tudi ne vem kaj bi bil vzrok temu, ker se doma ni čisto nič spremenilo,  sem pa opazila, da si sedaj ne jemlje več svoje igračke v vrtec, pa tudi doma jo ima samo še za spat in je ne ne uporablja več za tolažbo tako kot včasih. Tudi jaz rabim kakšen nasvet, kako je tega odvaditi.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem