writing-img

hartan skater s

clock-img

14.12.2006, 21:14

clock-img

rose22

pencil-img

236

Punce ce ima katera ta vozicek,bi lepo prosila,ce mi lahko poslje slike zlozenga na mail natasa.mihevc@gmail.com.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

clock-img

14.12.2006, 21:17

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Mi ga imamo...super voziček je... mi smo z njemu ful zadovoljni...je pa kar velik ko je zložen, čeprav se mi zdi da ni nič kaj večji kot drugi vozički. Mi ga brez problema dobimo v prtljažnik, res pa je da za kaj drugega skoraj zmanjka placa.

Zdajle nimam nobene slike, ga pa bom jutri ali čez vikend fotkala in ti bom poslala...kaj se ti zelo mudi?

clock-img

14.12.2006, 21:28

clock-img

rose22

pencil-img

236

Mah sem misla ce je kaj manjsi k ostali vozicki.Jaz mam zdaj Chicco sam ne trikolesnik.Pa mi sicer ne gre v prtlaznik,ga dam za sedez v avto.Sem misla ce je ta vsaj mal manjsi ko je zlozen,da bo mal vec placa.K moj je tolk neroden.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem