cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hcg hormon

clock-img

27.11.2007, 07:28

clock-img

Anonimen

Menstruacija mi zaostaja že 4. dan. Včeraj sem naredila en babi chek, ki je pokazal zabrisani švoh črtici, ker nisem bila sigurna sem šla še v laboratorij, kjer je bil test negativen. sploh se nebi tako obremenjevala, če ne bi bil danes zadnji dan, ko imamo možnost v službi cepljenja proti gripi. Poznavalke prosim naj mi odgovorijo, ali je možnost da je krvni test HCG negativen urinski pa pozitiven

clock-img

27.11.2007, 08:19

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Krvni test betaHCG je najbolj zanesljiv test. Kolikšna je bila pa vrednost - 0 ali manj kot 40? Če se št. približuje 40, je samo treba počakati še kakšen dan ... user posted image

clock-img

07.02.2008, 20:55

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, ali je možno, da mi krvni test pokaže pozitivno glede na to, da sem bila že pri G, naredil mi je ultrazvok, pa je rekel, da vgnezdenja ni, vendar pa mi user posted image še vedno zamuja (10 dni).

clock-img

07.02.2008, 21:01

clock-img

Anonimen

Anonimna 1 - lahko ti povem le zgodbo moje kolegice. Imela je neredne M in ker jo ni imela in so delali na user posted image je naredila par testov, vsi negativni, G jo je poslala na krvni test, ki je bil tudi negativen, dala ji je tablete za sprožitev M, pa jo še vedno ni bilo, nato jo pošlje še enkrat v laboratorij na krvni test in ta pokaže, da je noseča... in potem ji G vendarle naredi UZ in ugotovita, da je dejansko noseča že okoli 9 tednov! Je pa tudi njena G rekla, da ji ni logično kako ji je prvi krvni test pokazal, da ni noseča, pa je tisti čas dejansko že bila.

Anoniman 2 - če je krvni test pokazal, da si noseča je to to, na UZ se gestacijska vrečka vidi šele v 5. tednu, prej se vidi le zadebeljeno sluznico. Kakšno vgnezditev je pa ona iskala pa ne bi vedela user posted image

clock-img

08.02.2008, 21:43

clock-img

Anonimen

Ena nobena, hvala za odgovor!
Iz tvojih ust v božja noseča, kaj bi dala, da bi bila noseča. Jutri grem na test-krvni, pa javim, kaj bo. Ne upam pa si preveč upat. V bistvu nima nobenih znakov nosečnosti, razen da ni user posted image , da me je spodaj nonstop neki špikalo, bolelo, pa trebuh bolel... nobene slabosti, nič ne čutim napetih dojk...
user posted image bi morala dobit 29.1., pa je ni bilo, O je bila nekje okoli 12.1.
Če bi bila user posted image , bi bila potem zdaj v 3. tednu???? Al kako se to šteje????

clock-img

08.02.2008, 22:02

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

anonimen...če si imela user posted image okoli 1.1. pol bi bla zdaj  noseča mal manj kot 6t
user posted image se šteje od zadnje user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem