writing-img

hematom

clock-img

15.05.2009, 20:46

clock-img

Anonimen

Sem v 11. tednu nosečnosti. V 6. tednu sem tri dni po malem krvavela. od takrat sem imela že 3 UZ, vendar je danes G prvič opazil hematom. Nič kaj dosti mi ni razlagal, le da ga je pač treba opazovati in da bomo vedeli kako in kaj tja do 16. tedna.user posted image
Je imela že katera podobne izkušnje?
Hematom je izmeril (8x4 - vsaj mislim) in zdaj naj bi ga še enkrat čez 14 dni da vidi kaj se z njim dogaja. Nič ni omenil o tem kako se lahko pazim, sem pa na bolniškem dopustu tako ali tako.
Hematom leži pod plodom tik nad materničnim vratom, kar je menda dobrouser posted image

hvala za odgovore
lp

clock-img

15.05.2009, 21:02

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

clock-img

15.05.2009, 21:04

clock-img

Anonimen

Nekaj tega sem že videla, ampak ni nič podobnega moji situaciji user posted image

clock-img

16.05.2009, 12:00

clock-img

biba14

pencil-img

790

Tudi jaz sem imela hematom na podobne predelu kot ti v 10t, potem se je do 18t resorbiral in user posted image je do sedaj potekala brez težav.
lp

clock-img

16.05.2009, 12:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Tudi jaz sem imela hematom na podobne predelu kot ti v 10t, potem se je do 18t resorbiral in user posted image je do sedaj potekala brez težav.
lp

hvala, me veseli zate user posted image kakšna navodila pa ti je dal G? meni namreč ni nič posebej rekel...

clock-img

16.05.2009, 14:41

clock-img

dany82

pencil-img

70

Tudi jaz sem imela hematom v začetku user posted image , vendar G ni omenjal nič posebnega, ga je spremljal na vsakem pregledu, dokler ga kar na enkrat ni bilo več. Posebnih navodil glede gibanja nisem dobila.

Če bi bilo kaj resnega bi ti G povedal, oz. ti dal posebna navodila kako in kaj.

Ne se sekirat, vse bo ok.user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2009, 20:45

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Tudi jaz sem imela hematom na maternici. Donosila in rodila sem potem normalno in na rok. Res sem pa morala veliko počivati, v staležu sem bila od začetka do konca.

Kar pogumno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem