cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hemeroidi in modulex

clock-img

20.04.2005, 15:47

clock-img

mela

pencil-img

240

punce ali lahko uporabljam to mazilo-ker imam tezave-zaprta sem in seveda me zdaj (da se lepo izrazim) ritka boli.v lekarni me je dala to mazilo in me zanima ali ga je se katera uporabljala med nosecnostjo.noseca pa sem 24 t!:bravo::bravo:

clock-img

20.04.2005, 15:53

clock-img

Anonimen

Jaz mislim, da jo lahko. Saj gre za zunanjo uporabo.

clock-img

20.04.2005, 15:55

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Vprašaj svojo G!!! Prehaja v kri, poglej, kaj piše v navodilih:zmeden2:

clock-img

20.04.2005, 17:46

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem ga po porodu, pa sem dojila. Ni bilo nobenih težav.

clock-img

20.04.2005, 18:45

clock-img

vidja

pencil-img

210

Men so rekli, da je ne smem uporabljat.

clock-img

20.04.2005, 21:50

clock-img

pika**

pencil-img

407

Moj g. je rekel -jej sadje in zelenjavo in ne bo problemov z ritko. Pa mi žal ni pomagalo. Potem mi je osebna zdravnica predpisala FAKTU kremo na bel recept ( za ritko je vse belo oz. se plača), ker enostavno ni bilo za zdržat. To je bilo cca 20. teden. Zdaj, konec 34. tedna pa sem se mazala z Modulexom.

Vsepovsod piše, da se ne priporoča v nosečnosti, tudi na Faktuju, pa ga predpisujejo.

clock-img

21.04.2005, 09:00

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

Jaz sem po porodu dobila Modulex pa so mi v porodnišnici svetovali naj si za domov zrihtam Faktu češ da je najboljši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem