writing-img

hippovi čajčki

clock-img

07.07.2005, 15:34

clock-img

tejč

pencil-img

1926

jih dajete malim in kAJ pravite na te dodatke-nadomestke cukra? koliko so stari vaši malčki?

clock-img

07.07.2005, 15:41

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Mi smo poskusili, pa ne mara. Ima raje navadno vodo.

clock-img

07.07.2005, 16:01

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz sem mu ob hud vrocini dajala komarckov caj od Hippa in mu je bil vsec. Samo noce po steklenicki piti, mu moram z zlicko. Zdaj pa ko se je ohladilo, pa ne dodajamo tekocine.

Lp, N.

clock-img

07.07.2005, 17:15

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Jaz mu dajem komarčkov instant čaj od Hipp-a če želim, da spije dovolj tekočine. Mu pa naredim bolj "redkega", da ni tako sladek. Pred spanjem pa dobi samo vodo. Aja star je pa 7m.

Lp

clock-img

07.07.2005, 20:50

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Instant caji so en drek. Pa veliko sladkorja vsebujejo. Nisem nikoli dajala.

clock-img

08.07.2005, 09:44

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Moj ga pije, ampak ga naredim samo tako, da imamo malo barve. Se pravi po pravilih naj bi na 100ml dal eno čajno žličko, jaz dam pa na celo flaško (260ml) eno čajno žličko in pol, samo toliko, da je malo obarvana voda. Saj tudi navadno vodo pije, ampak se mi zdi, da ga čaj malo bolj pomiri :zmeden:.

clock-img

08.07.2005, 21:55

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

naš ga pije samo včasih, če je res zelo žejen. Ga pa tud nardim bolj redkega - ne mara navadne vode. Kriva sem pa jaz, ker sem mu enkrat dala full sldke kamilice (ker ni kakal) in od takrat noče pit navadne vode (tud čaja full mal).

LP Tina :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem