writing-img

hitro hitro

clock-img

25.02.2005, 14:39

clock-img

danaja1

pencil-img

140

zanima me a je HSG pregled,komoraš 11 dan od prvega dneva menstruacije po spolnih odnosih na kontrolo, ker imam jaz to v ponedeljek me zanima a je to to ali je ta moja stvar kaj drugegea.
prosim Vas drage moje za odgovor
čauuuuuuuuuuuuuuu

clock-img

25.02.2005, 14:56

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

če je tvoj pregled vezan na spolne odnose, pol ne bi rekla da je HSG. Po moje je prej kakšna kontrola tiste "kemije" - sej veš - ko ti preverjo, a tvoje telo sprejema spermije, kar je še zlasti pomembno pred O. Ker če tvoja sluz pobije vse spermije, pač ne more nastat :duda:.

HSG je pa kontrastno rentgensko slikanje rodil, ko ti preverijo, če maš vse prehodno.

Upam, da sem ti kej pomagala.

Pa držim pesti zate! :miska:

clock-img

25.02.2005, 15:14

clock-img

Joni

pencil-img

235

Tisti pregled, ko vidijo ali mali plavalčki preživijo v notranjosti ženske je PCT - postkoitalni test! Dela se pa okoli 12 ur po spolnem odnosu - za čas nisem 100%!

Joni:nosecka:

clock-img

27.02.2005, 15:30

clock-img

Ksenči

pencil-img

5

Zanima me, kdaj se dela ta PCT? Namreč jaz sem že drugič v postopku inseminacije, pa tega še nisem opravila. Ali moram sama izraziti željo za PCT? Joni, pri katerem ginekologu si, ali v Ljubljani ali v Mariboru?

Hvala. Ksenči:zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem