writing-img

hlačke

clock-img

09.02.2005, 14:52

clock-img

Nani-nani

pencil-img

198

Po porodu mi je ostal velik trebuh.
Zanima me, če katera uporablja hlačke za lepšo postavo ali kako se že temu reče in kje ste jih nabavile.

clock-img

09.02.2005, 15:14

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hoj, tudi jaz imam še velik trebuh. na koncu nosečnosti je meril kar 117cm v obseg, pa sem bila prej ful suhica. jaz mislim, da je mogoče bolje brez raznih trakov in hlačk okoli hodit in trebuh poskusiti not vlečt. mišice se lahko namreč razvadijo in potem bo trebuh še težje odpravit. itak je pa najboljša telovadba hoja - pokončna, pri kateri se krepijo vse trebušne in hrbtne mišice.

kaj pa druge mislite?

M

clock-img

09.02.2005, 15:17

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Magi*, se strinjam s tabo. Kup trebušnjakov in veliiiiiiko hoje. Pri meni je delovalo. Ja, pa malo potrpljenja, ker na silo običajno ne gre nič :)
Mnogo uspeha in pozdravček!

clock-img

09.02.2005, 18:32

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Ja hlačke so zakon, kar se zunanjosti tiče, ti trebuh prov lepo sploščijo, tko da sm šla iz porodnišnice taka, kt da sploh nikol nebi rodila. Ampak rada se mej, in poskrbi za tvoje telo, veš kakšno delo je opravu. Streniraj mišice, poletje prihaja.

clock-img

09.02.2005, 19:55

clock-img

jasna j.

pencil-img

89

Čisto vse gre nazaj, če le hočemo.

clock-img

09.02.2005, 20:59

clock-img

Nani-nani

pencil-img

198

VESNAF NISI MI NAPISALA KJE SI JIH NABAVILA, SAJ JIH PRODAJOJO PRI NECKERMANU,MODIANI IN DRUGOD.
ZANIMA ME ALI SO VSE ENAKE KVALITETE?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem