cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hoče sedeti...?!

clock-img

11.07.2008, 22:22

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

Naša 2,5m stara štruca je izredno firbčna in kadar je v naročju hoče skoraj sedet in me zanima, če lahko tako majhnemu dojenčku to škoduje?

clock-img

11.07.2008, 22:30

clock-img

madasa

pencil-img

287

Moje laično mnenje je. da je res malo prehitro saj njena hrbtenica še ni dovolj stabilna. Če pa misliš na tako sedenje v tvojem naročju in ji podpiraš z roko hrbtenico potem pa ok.
Pa lpuser posted image

clock-img

11.07.2008, 22:34

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

no naslonjena je na moj trebuh pa držim jo pod ritko...in tako sedi...user posted image

clock-img

11.07.2008, 22:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: madasa

Moje laično mnenje je. da je res malo prehitro saj njena hrbtenica še ni dovolj stabilna. Če pa misliš na tako sedenje v tvojem naročju in ji podpiraš z roko hrbtenico potem pa ok.
Pa lpuser posted image

Tocno tako,v tvojem narocju in ob tvoji podpori.Moja pa hoce biti v narocju ves cas v polozaju podiranja kupcka,v leze se koj krega,in ravn tako ni dobro za hrbtenico.

clock-img

12.07.2008, 23:32

clock-img

Peli

pencil-img

1910

IZVIRNO SPOROČILO: *NikoLina*

no naslonjena je na moj trebuh pa držim jo pod ritko...in tako sedi...user posted image

Z drugo roko jo lahko primeš čez trebušček in jo držiš tako da ima hrbtenico poravnano na tvoj trebuh.

clock-img

13.07.2008, 09:02

clock-img

anny1

pencil-img

414

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

IZVIRNO SPOROČILO: *NikoLina*

Z drugo roko jo lahko primeš čez trebušček in jo držiš tako da ima hrbtenico poravnano na tvoj trebuh.

se čisto strinjam, če jo podpiraš ni problema,
(samo upam da ne cel danuser posted image )user posted image ,hec

lepo bodi ne skrbi tudi naša je bla taka, no sedaj pa pri 5m že skoraj sedi sama-cca 1min,- pol jo pa zagujsauser posted image , pa ji nič ne manjka....

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem