writing-img

hofer otroška posteljnina

clock-img

10.06.2014, 13:05

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Tamalima sem kupila v Hofru otroško bombažno letno posteljnino - rdeči dirkalnik Strela. Res luštna, lepo zašita..., samo ko sem jo odprla ima tisk, barva kar močan volj. Oprala sem samo eno rjuho in ima še kar ta vonj, res da manj, samo je pa še. Uporabljam samo Frosch tekoči prašek, nič mehčalca.

Ima mogoče katera izkušnje ali je to pametno dati otroku v posteljo ali je preveč kemilkalij...

Hvala

clock-img

10.06.2014, 17:18

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

to se meni dogaja ze z drugimi crnimi kavbojkami
in ne-ne bos se resila tega vonja
(namakanje cez noc v mocni raztopini sode bikarbone in kisa, pranje, nato namakanje v mocni raztopini praska in pranje, spiranje s tremi razlicnimi vrstami mehcalca, uporabila sem tudi tri razlicne praske)

prve kavbojke sem namakala v belilu-vedela sem, da se bodo neenakomerno razbarvale, samo me je zanimalo, ce bom odstanila vonj. in ne, nisem ga. vrgla sem jih proc.

te druge(drug proizvajalec) bom pocasi nesla nazaj, ceprav jih imam ze dva meseca doma. uporabila vse enake postopke kot pri prvih, samo v belilo jih se nisem namocila. kot receno, gredo nazaj v stacuno.

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

10.06.2014, 20:06

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

zamenjaj za kaj drugega

clock-img

11.06.2014, 13:28

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Sem že nesla nazaj... res mi ni za reskirat. Do sedaj sem bila vedno zadovljna z njihovimi oblačili.

clock-img

11.06.2014, 20:03

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Tudi jaz ne bi tega dala otrokom... Glede na to da so cenene tekstilne barve ene hujših strupov, je za premislit.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

27.10.2014, 12:18

clock-img

mumijia

pencil-img

4

Daj ne govori naši so obsedeni s temi dirkalniki , puloverji, šalčke, posteljnine. Tudi sama sem opazila posteljnino v hoferju vendar sem odprla paket in me je isto presenetil neprijeten vonj in sem samo pospravila nazaj.

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 9.11.2014 12:10:40 >

clock-img

27.10.2014, 13:33

clock-img

Magg

pencil-img

91

Hej, tudi jaz sem prejsnji teden nakupovala v Hoferju, ampak sem kupila tisto posteljnino za dojencke, nima potiskanih teh risanih junakov, pac nek otroski potisk je mislim da z jeleni pa nisem zavohala noben pretiran vonj..

clock-img

27.10.2014, 13:53

clock-img

mumijia

pencil-img

4

nevem no, sama sem ga zavohala...možno je, da sem dobila le tak izdelek. Vendar me je močan vonj odvrnil od nakupa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem