writing-img

homeopatske kroglice

clock-img

09.12.2008, 15:16

clock-img

lenček

pencil-img

86

Pozdravljene,
zanima me, če ima katera izkušnje s homeopatskimi kroglicami, ki se jih brez recepta dobi v avstrijskih lekarnah in služijo lajšanju bolečin med porodom. Po nasvetu sem dobila globule atropa belladonna d30 ter arnica montana d6, gospa, ki mi jih je priskrbela, pa je dobila nezadostne nasvete o natankem jemanju. Zanima me, če je mogoče dobiti več podatkov koliko in kdaj natančno naj jih jemljem. Najlepša hvala. Ker sem v 37 tednu, se malce mudi,... ;)

clock-img

09.12.2008, 15:18

clock-img

rija

pencil-img

15589

najbolje, da vprašaš direkt v lekarno. pomembno pa je, da jih uživaš redno in dovolj dolgo. to je bistvo vseh homeopatskih zdravil, ni to kot aspirin, poješ, prime v uri, po parih spusti....

če želiš, ti dam telefonsko naše lekarne v Avstrijiuser posted image

...vox populi...

clock-img

09.12.2008, 15:52

clock-img

lotty4

pencil-img

402

ali pa pokliči kakšnega homeopata

clock-img

09.12.2008, 16:30

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

za drugo stvar ne vem, ampak arniko sem imela jaz doma za zdravljenje poškodb (zvini, rane,...)... in sem jo po poškodbi (poškodba gležnja pri odbojki) jemala na 15 min 12 ur, potem pa na 2 uri se mi zdi? kakorkoli, meni je blazno pomagala... samo ne vem kako naj bi pri porodu pomagala? v mojem primeru je blažila oteklino, medtem ko bolečine niti ne... je pa pospešila proces zdravljenja, vsaj pomoje.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

09.12.2008, 18:21

clock-img

lenček

pencil-img

86

Telefonska bi bila izvrstna. Hvala lepa

clock-img

09.12.2008, 18:24

clock-img

lenček

pencil-img

86

Hvala za informacijo; na telefon mi je uspelo dobiti vaditeljico nosečniških vaj, od katere sem pred meseci slišala o teh kroglicah. Arniko je jemala 4X2 14 dni pred napovedanim  porodom in tako naprej do konca čišče, ki je tokrat trajala zgolj 14 dni (glede na to, da je povila 5 otroka, je bila še sama presenečena).Za belladono tut ona ne ve ničesar, se je pa ne bom pritaknila.

clock-img

09.12.2008, 18:24

clock-img

Anonimen

Daj se pozanimaj v trgovini Arnika v Škofji Loki.Če želiš ti dam številko.

clock-img

09.12.2008, 18:25

clock-img

Anonimen

Aha si že našlauser posted image

clock-img

09.12.2008, 18:41

clock-img

lenček

pencil-img

86

Ojla,
evo, sem našla na netu telefonsko te trgovine, pa jih jutri pokličem; nasvet je prišel še kako prav, ker sem slišala za trgovino, nisem pa vedela, kako se ji reče.  Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem