writing-img

hropenje

clock-img

10.10.2006, 21:18

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Moj skoraj osem mesečnik zelo hrope. Nabira se mu sluz in zelo poredko se odkašlja. Pa še takrat se premalo. Imate kakšno idejo, kako mu lahko pomagam? Pediatrinja mi je svetovala, naj ga položim s trebuščkom na kolena, ritko naj ima višje kot glavo in naj ga trepljam po hrbtu. Ampak, mi prav nič ne uspeva. Nič ni bolje. Uporabljam še fiziološko raztopino in ponujam mu topel čaj, česar pa ne spije prav dosti.

Poznate kakšen trik? Karkoli, da bi mu pomagala?

clock-img

10.10.2006, 21:34

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Na vsake toliko čeprav otrok ne hrope ga postaviš na glavo oz. ga tako držiš,jaz našeega vsak dan " potolčem" pri lopaticah.ker se drugače nabira in je težko potem odpravit.

clock-img

10.10.2006, 22:22

clock-img

mamči

pencil-img

1722

IZVIRNO SPOROČILO: Ezi
Pediatrinja mi je svetovala, naj ga položim s trebuščkom na kolena, ritko naj ima višje kot glavo in naj ga trepljam po hrbtu. Ampak, mi prav nič ne uspeva. Nič ni bolje. Uporabljam še fiziološko raztopino in ponujam mu topel čaj, česar pa ne spije prav dosti.

Razen naštetega : višje vzglavje ponoči, vlažen zrak v stanovanju, veliko tekočine, brinjevo mazilo s katerim ga namažeš po prsih in hrbtu, redno čiščenje noska, zelo pomagajo tud inhalacije z električnim inhalatorjem in fiziološko tekočino.....kaj druga mi sedaj ne kapne.

Upam, da se bo čimprej pozdravil!

clock-img

11.10.2006, 07:25

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

K naštetim nasvetom bi dodala še to,da velikokrat pomaga sprememba okolja-klime.Nam je to zelo pomagalo,da se je začel otrok čistiti.Pomagala sta nam gorski zrak ali pa morski,seveda pa je en dan premalo.Mora biti vsaj vikend ali kak dan več.

clock-img

12.10.2006, 11:16

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Uf, ja ... na nekaj stvari sem pa res pozabila. Hvala vam vsem za nasvete, jih bom upoštevala!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem