writing-img

hud krč

clock-img

28.05.2005, 09:56

clock-img

devička

pencil-img

134

Sem v 12. tednu, do sedaj vse super, v četrtek NS-vse v redu, včeraj pa me je kar na lepem zagrabil hud krč v SPODNJEM DELU trebuha, in sicer kot da bi me zarezal z nožem. Sem kar zavpila, najverjetneje tudi zaradi strahu. SEm mirovala in potem je nehalo. Je imela še katera tak primer?
Krvavela nisem, tako da upam, da je vse v redu.
p, d.

clock-img

28.05.2005, 09:58

clock-img

Maša

pencil-img

348

Verjetno je prvič, vsekakor ne zadnjič-pripravi se-reče se jim nosečniške vsakodnevne spremljevalke;)

Srečno

lp,
midva:nosecka:

clock-img

28.05.2005, 10:02

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, tudi mene je včasih tako zaštihalo. Samo za sekundo, dve, kajneda? To je normalno, se večim nosečkam dogaja.:)

clock-img

28.05.2005, 11:08

clock-img

devička

pencil-img

134

je trajalo kar malo dlje, sploh če sem se pritisnila na trebuh. Sem potem ležala zvita v klobčič nekaj časa in je minilo. Sem se prej malo stresirala, pa sem se ustrašla splava.

clock-img

28.05.2005, 11:12

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Če je minilo in če ne krvaviš, potem po moje ni panike. Je pa razlika, če imaš tak krč, kot pred M, samo veliko hujši in da traja kakšno minuto, ali pa če imaš tak občutek, kot da te nekdo z nožem zareže. Ker tisto zadnje so ponavadi vezi ali kaj podobnega, ker se vse raztreza, če imaš pa krč kot pred M, pa če se ponavlja npr. cel dan, potem bi pa bila panika.

clock-img

28.05.2005, 11:15

clock-img

devička

pencil-img

134

Torej je ta občutek "rezanja" normalen??! Meni se je zdelo grozno. Si me s tem malo pomirila, Gina. Hvala. SEm hotla kar na UZ, da se prepričam, da je vse v redu. Pa ne bom komplicirala.
P, D.

clock-img

28.05.2005, 11:35

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tudi mene je parkrat v začetku nosečnosti tako zabolelo, kot bi me rezali, da sem komej sapo zajela, pa je bilo vse OK. To je res od raztezanja maternice!

clock-img

28.05.2005, 14:04

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

jaz sem tudi v 12.tednu in že od začetka :nosecka: moram paziti predvsem pri kihanju in kašljanju,ker me spodaj useka,da vidim zvezde....traja pa nekaj sekund.Ja,ta maternica raste in nam dela problemčke....;)

clock-img

28.05.2005, 18:15

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Mene je tako dostikrat "zarezalo" na spodnjem levem delu trebuha ponoči, ko sem se obrnila :( Bolečina me je zbudila in po kakšne pol minute prenehala. Ne vem, zakaj je tako, ampak pri meni je bilo vse ok :bravo:

clock-img

28.05.2005, 18:31

clock-img

devička

pencil-img

134

Hvala za vse odgovore, punce. Težave gor ali dol, važno je, da nas na koncu čaka nagrada - zdrav in živahen otroček, a ne?
Čimlepše trenutke v prihajajočih dneh želim vsem, še prav posebej pa trebuščkom:nosecka:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem