writing-img

hujšanje

clock-img

24.01.2008, 21:35

clock-img

vvns

pencil-img

87

Prosila bi, če ima katera kakšno idejo oziroma predlog za hujšanje.user posted image
Imam 1,5 leto starega sina in nekaj teže mi je še ostalo in ne gre pa ne gre iz mene.user posted image
Zelo rada bi dala še vsaj 5- 8 kg dol.

clock-img

24.01.2008, 21:37

clock-img

pilar28

pencil-img

203

ne se preveč sekirat, jaz sem shujšala šele, ko je imel 2,5 let z 90 dnevno user posted image dieto, prej pa ni in ni šlo doluser posted image

clock-img

24.01.2008, 21:42

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

dej pejt na podforum hujšanje, ker mene je kar zvilo, ko je bilo hujšanje na Otroci. sem mislila, da hočeš da hujša otrok...

drugače pa migat pa bo bolje

iz malega zraste veliko

clock-img

25.01.2008, 07:50

clock-img

3T

pencil-img

260

Samo to bi dodala,

sva že dveuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2008, 07:55

clock-img

tannya

pencil-img

628

Jaz sem ravno od srede na 90 dnevni ločevalni. Dobri dve leti po porodu imam skoraj toliko kil kot takrat, ko sem šla v porodnišničouser posted image .
Za pop...

clock-img

25.01.2008, 08:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

mene je kar zvilo, ko je bilo hujšanje na Otroci. sem mislila, da hočeš da hujša otrok...

Joj, mene tud.user posted image
Drugače imam pa - migat, skenslat kruh, sladkarije, večkrat po malo jest... Samo ne vem, zakaj se še jaz ne držim tega. Mam 20 kil za dol dat.user posted image

clock-img

25.01.2008, 08:51

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Pridite k nam na BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!

Tam nas je veliko takih.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

25.01.2008, 19:52

clock-img

kate_mario_rok

pencil-img

57

jaz uporabljam dieto ki jo imajo v bolnišnici presvetega srca za srčne bolnike pred operacijo.to je dieta za hitro izgorevanje maščob imaš jo na internetu.če jo boš uporabljala ti dam en namig za juho uporabi svež paradajs je boljša juha jaz jo jem in sem šla že 5 kil v dveh tednih če bi se je strogo držala bi šla v enem tednu poiskusi jaz jo koristim
.lep pozdravček in vewliko uspehauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem