writing-img

ižiganje žilic

clock-img

03.02.2009, 20:57

clock-img

drevozivljenja

pencil-img

224

user posted image naš 4 letnik ima probleme s nosom.3krat na leto se mu zlije kri z nosa(ko je bolan,ko kašlja).pedijaterga je poslal nba ižiganje žilic v nosu,pa ne vem naj ga peljem ali ne?ker sem slišala da postopek treba ponavljati,in je boleče.ima katera izkušnje?

clock-img

03.02.2009, 22:12

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Mene so poslali, ker mi je pogosto tekla kri iz nosa, sploh ponoči v spanju, potem sem brala, da ni učinkovito na daljši rok, pa sem rekla ne grem še... Leta so minila, moja težava pa tudi. Kaj se je zgodilo, pojma nimam, ampak stanje je boljše.

clock-img

04.02.2009, 13:09

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

To so predlagali tudi zame, ko sem bila v OŠ. Pa se je mama na moje veselje tako dolgo obotavljala, da je težava minila. Mi je pa kri znala teči čisto brez vzroka, če je bil kak vzrok, pa še bolj. Baje žganje ni vedno učinkovito, je pa zoprno.

clock-img

04.02.2009, 13:16

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

user posted image naš 4 letnik ima probleme s nosom.3krat na leto se mu zlije kri z nosa(ko je bolan,ko kašlja).pedijaterga je poslal nba ižiganje žilic v nosu,pa ne vem naj ga peljem ali ne?ker sem slišala da postopek treba ponavljati,in je boleče.ima katera izkušnje?

Tudi mojemu sinu se od časa, ima pač obdobja, ko mu recimo vsaj enkrat na dan teče kri iz nosa, tako, kakšen teden dni , potem pa neha spet. Nisem pomilsila, da bi mu dala žilice žgat, po moje mine samo od sebe. No, saj zdaj se res že kar nekaj časa ni ponovilo, tako da po moje to pride, pa mine. Ni panike.

clock-img

04.02.2009, 13:32

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

3x na leto se tut men vlije pa ni to tretiran kot neka huda težava... sploh če sm prehlajena in mam še M al pa sem prehlajena in vzamem aspirin...  pomoje dokler ni to ful bolj pogosto ni treba žgat.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem