writing-img

ideje

clock-img

04.03.2008, 19:12

clock-img

CMRLA 84

pencil-img

25

Z mojim dragim imava kmalu obletnico  (6 let) odkar sva skupi, pa mi dajte kakšno idejo kako preživeti ta dan oz.vikend!?

clock-img

04.03.2008, 19:19

clock-img

majcis

pencil-img

158

kpa če bi šla na kkšn izletk alpa kj. mene je moj npr. u Lipico kone pelov gledat k ve da sm ful nora na kone. poj nasledn dan se pa crklata....
nama se je glih letos tko fajn naredl da tud če bi računala nebi mogla tko narest. sva glih februarja mela glih obletnco pa sva zvedla da sm noseča....... tko da je blo noro praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2008, 19:43

clock-img

Nenya

pencil-img

887

Najprej izlet kam kjer še nista bila skupaj, zvečer pa v kakšnem hotelu - tretma za mladoporočence, skupna masaža, savna, đakuzi v sobi, jagode+čokolada. Drugi dan si, če je dragi tak tip, sposodita kak hud športen avto, limuzino, karkoli in se peljeta kam daleč na kavo, sladico in ...
Ali pa gresta v Verono, Benetke, Pariz ...

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

clock-img

04.03.2008, 22:57

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: majcis

kpa če bi šla na kkšn izletk alpa kj. mene je moj npr. u Lipico kone pelov gledat k ve da sm ful nora na kone. poj nasledn dan se pa crklata....
nama se je glih letos tko fajn naredl da tud če bi računala nebi mogla tko narest. sva glih februarja mela glih obletnco pa sva zvedla da sm noseča....... tko da je blo noro praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem,samo tole mi gre pa res na živce,ma kaj se ne da normalno pisat v slovenskem jeziku,nouser posted image user posted image user posted image user posted image

Cmrla,drugače si pa privoščita kakšno razvajanje v dvoje,masaža....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem