writing-img

ideje prosim

clock-img

18.07.2007, 19:54

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Povabljeni smo na poroko.Mladoporočenca ne potrebujeta ničesar, zato sva izrazila željo po denarju.Ker pa gresta drugo leto za nekaj časa živet v Anglijo, bi jima lahko kupli funte.Zdaj pa rabim kako idejo kako jih uštimat, da bi združla s kako angleško značilnostjo.Smo imeli u mislih kak ham&eggs, ala pa dežnik....sam kako?

clock-img

18.07.2007, 20:11

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Poskusi kje dobit tisti rdeči hranilnik v obliki angleškega poštnega nabiralnika. Matr, prejšnji teden sem eno tako škatlo vrgla stran, škoda, da se nisi prej oglasila.

clock-img

18.07.2007, 20:53

clock-img

crci06

pencil-img

1854

to ti bo kšn šofer kr iz gor pripeljal:
kršnga bobija, tel. govorilnico ali podobno.

Ali pa lepo za spomin tisto pravo marelo iz gorenjske (slovenske) narodne noše, da ne bosta gor na otoku mokra user posted image => pa še kšn funtek zraven, da bosta lahko še na fish&chips hodila (ta drugi del fore bi bilo še potrebno dodelat...)

clock-img

19.07.2007, 08:46

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Težko boš tukaj dobila govorilnico ali pa recimo double-deckerja (avtobus)... Drugače pa sigurno tukaj dobiš english tea, pa ga kupite (malo več) navadnega, ne v vrečkah - dajte funte v vrečko in prekrijete s čajem... pa naj brskata po čaju.... zraven pa seveda paše tudi mleko...

Ne vem... če mi še kaj pade na pamet, ti javim... Lp A

clock-img

19.07.2007, 09:15

clock-img

Manca12

pencil-img

283

Tole ni glih ideja, ki bi spominjala na Anglijo, pa vseeno.

Mi smo dali enim za poroko šparavc (pujsa, lahko tudi skrinjico) in not same kovance v neki vrednosti, ki jo misliš podariti. Lahko pa daš kovance v čaj, bosta imela pa dela (ampak ne vem, če bi bilo preveč estetsko).

clock-img

22.10.2007, 22:24

clock-img

kate_mario_rok

pencil-img

57

moja prijateljica praznuje okroglo30 let in vselitev v hišo kaj ji kupiti  help mew z nasvetiuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem