writing-img

ikea

clock-img

27.11.2008, 10:35

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

A mogoče kera ve kako je odprta ikea v Celovcu.Se bomo prvič odpravili tja pa nimam pojma kje točno je in kako je odprta.user posted image

clock-img

27.11.2008, 10:36

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

A mogoče kera ve kako je odprta ikea v Celovcu.Se bomo prvič odpravili tja pa nimam pojma kje točno je in kako je odprta.user posted image

Ja ponavadi, imajo taka široka vrata, ki se odpirajo, tako je potem odprta. Samo ne it ob 3 zjutraj, takrat verjetno res ne dela.

clock-img

27.11.2008, 10:39

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

HAHAHHAHA si pa res duhovita še dobro da si povedala da so vrata sem misnla kr čez streho it not

clock-img

27.11.2008, 11:10

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Od 9.00 - 21.00, ob sobotah do 18.00.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

27.11.2008, 11:10

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Če si ti Božiček? user posted image

Baje da se hitro lahko izgubiš. Punce - gorenjke so rekle, da so poznale teren in so kar fajn iskale.... ne vem. Preveri. Pa na njihovi spletni strani je sigurno tudi odpiralni čas. Mislim, da je od 09.00-19-00.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

27.11.2008, 11:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

HAHAHHAHA si pa res duhovita še dobro da si povedala da so vrata sem misnla kr čez streho it not

user posted image user posted image user posted image  Polula se bom.Batwomenuser posted image

clock-img

27.11.2008, 11:25

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Je zraven Metroja. Sama sem se pripreljala po magistralki iz smeri Volkermarkta in se mi je, (preden sem se uspela ubadati z mislijo kako jo bom našla), takoj, še pred metrojem prikazala v vsej svoji nordijski lepoti user posted image !

Drugače pa pojdi na www.michelin.com
http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm
in si sprintaj potek poti.

Pa veliko užitkov pri zapravljanju user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 27.11.2008 11:27:10 >

ROŽICA

clock-img

27.11.2008, 16:16

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hello
mislim da bo imela ikea pri nas res velik dobiček he he , ker ste take ikejevke, otvoritev 2010 ...DOMŽALE, če še ne veste user posted image user posted image

clock-img

27.11.2008, 18:19

clock-img

Anonimen

u a že tok kmalu bo otvoritev, že gledam če imam še kaj dinarčkov v denarniciuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni