writing-img

ikea kojtercki

clock-img

14.11.2005, 21:52

clock-img

shooo

pencil-img

728

zanima me ce mogoce katra ve ali se v ikei dobijo tudi kojtercki in pojstercki  ki pasejo v njihove prevleke.mi imamo posteljo iz ikee 140X70.kojter bi lahko kupila tudi kaksne druge, recimo odejine ampak se mi preobleke zdijo nekam zalostne..iscem na www.ikea.at in kojtercka ne najadem.
hvala

clock-img

14.11.2005, 21:58

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

V Ikei dobiš komplet: rjuha, posteljnina za blazino in odejo, pa še odejo zraven, ki stane 12 Evrov Imenuje se Pellejons.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

14.11.2005, 22:07

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Tudi jaz ne najdem na spletni strani, imajo pa zagotovo, ker sem jaz tam kupila oboje (pojšterček si verjetno našla - 2EUR), kojterček pa tudi ni drag (Blaž žal ponori, če je pokrit, tako da ga mi sploh ne uporabljamouser posted image ).

clock-img

15.11.2005, 06:50

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Luštne prevleke za kovtrčke dobiš v Lutzu ali Kiki.

clock-img

15.11.2005, 10:47

clock-img

shooo

pencil-img

728

ja hvala za info.
tega pellejons sem imala nagledanega pa nisem vedela ce je se kojtercek zraven..  glavno da jih imajo.
lp

clock-img

19.11.2005, 14:07

clock-img

shooo

pencil-img

728

ce se slucajno katera odpravlja v ikeo po kojtercek, naj vam povem da jih trenutno nimajo in da jih dobijo cez 3 tedna!
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem