IZVIRNO SPOROČILO: Petraa
verjemi,da od utrujenosti te ne bo motil niti traktor če bi ti peljal mimo glave
tudi jaz se ne strinjam s tem
po porodu 2 meseca skoraj nisem spala - bila sem tako utrujena, da se ne da povedat, pa vendar med dvema hranjenjema otroka nisem mogla vmes zaspat. Spala sem po 2x ali 3x na noč po pol ure in to je bilo to.
Mene moti vse - vsi zvoki, svetloba, pa tudi, če tega ni, imam pa sama s sabo problem in ne znam ugasnit svojih misli. Res za znoret.
Kar se pa tvojega problema tiče, ti pa ne znam svetovat drugega, kot da vztrajaš, da čepkov ne uporabljaš. Kakšna slabo prespana noč pred porodom, ti ne bo toliko škodila, lahko pa boš ugotovila, če je s asom kaj bolje. Če pa je res tako zelo nemogoče, da bo spala brez čepkov, sem pa prepričana, da obstaja tudi kak baby alarm, ki mamo zbudi na drugačen način, saj imajo zagotovo tudi napravo, ki je namenjena gluhim - kakšne vibracije ali kaj podobnega - samo jaz se tega ne bi šla. Je pa res, da sama nikoli nisem uporabljala čepkov, ker mi je bil občutek, da ne slišim, če se v okolici kaj zgodi, grozliv.